Tek.no

Nyhet

Trådløs musikk i badekaret

11 Apr 2011 13:05

Det ser ut til å være et marked for vanntett elektronikk, og tidligere har vi skrevet både om Toshibas TY-WSD9-høyttalermodell, vanntette øreplugger og en vanndrevet dusjradio. Logitec har nå introdusert en ny og nett høyttaler for dem som liker å tilbringe ekstra lang tid på badet med musikk i bakgrunnen. Dette er altså ikke Logitech som produserer mus og tastaturer, Logitech bruker navnet Logicool i Japan nettopp på grunn av Logitec.

Modellen heter LBT-SPWP100 og er Logitecs seneste trådløse og vanntette høyttaler. Produktet har støtte for Bluetooth-standarden AVRCP som lar deg fjernstyre andre kompatible enheter som hi-fi-anlegg, mobiltelefoner etc for å velge sanger og streame dem på høyttaleren.

Modellen har en såkalt IPX 5/7-sertifisering, som innebærer at høyttaleren trygt kan medbringes i badekaret om det skulle være ønskelig.

Der kan du også gjerne bli liggende en stund, for modellen har nemlig en imponerende batteri-levetid på hele 150 timer ved kontinuerlig bruk, men da må den lades i minst 5 timer i strekk for å kunne yte maksimalt.

LBT-SPWP100 lanseres i utgangspunktet kun i Japan, og det er uvisst om eller når den slippes i Europa.

(Kilde: AkihabaraNews)

Les også
Denne lar alle mobiler bruke iPhone-dokker
Les også
LG ND5520N: Partyhøyttaleren som fyller stua
Les også
Jawbone Jambox: Denne mobilhøyttaleren spiller like høyt som en bulldoser
Les også
Corsair SP2500: Glimrende lydopplevelse
Les også
Dette forhenget absorberer lyd
Les også
Ultimate Ears TripleFi 10
Les også
Monster Beats by Dr.Dre Pro
Les også
Denne iPod-dokken får deg i stemning
Les også
Ta et bad med denne høyttaleren
Les også
iPhone-høyttaler koster 50 millioner
annonse

Les også