Tek.no

Nyhet

Tele2 pynter på fastpristilbudet sitt

To nye fastpris-pakker er lansert, og du får fri databruk i et halvt år.

4 Okt 2011 11:14

Som Tele2-kunde får du nå fem forskjellige fastprisabonnementer å velge mellom, i stedet for tre. De to nye abonnementene er XS og XL, og som navnene tilsier skal disse dekke behovene til de som bruker mobilen ganske lite og de som bruker den veldig, veldig mye.

Her ser du Tele2s nye fastpris-pakker:

Tele2s nye Fastpris-abonnementer.

Ikke billigst i Ringepriser

Verken XS eller XL er blant de fem billigste abonnementene i noen av kategoriene i Ringepriser. Likevel dekker XS og XL brukermønstre som i dag ikke har så veldig mange valgmuligheter. Bruker du mobilen lite, men likevel vil ha muligheten til å surfe litt, kan Tele2 Fastpris XS være et gunstig alternativ. Med en månedspris på 99 kroner i stedet for 119 kroner ville dette abonnementet blitt langt mer attraktivt for flere.

To av de andre Fastpris-abonnementene til Tele2, Small og Large, ligger på henholdsvis 2. og 3. plass i kategoriene Mye og Veldig Mye forbruk i Ringepriser.

Prisene for overforbruk på alle Tele2 Fastpris-abonnementer ligger på 45 øre per minutt og SMS, 99 øre per MB. Oppstartsprisen på 89 øre burde vært lavere, men samtidig er ikke overforbruk være noe som bør skje ofte dersom du har et fastprisabonnement.

De neste seks månedene får du dessuten fri bruk av datatrafikk på mobilen fra Tele2 også, i likhet med One Call. Dette gjelder Tele2 Fastpris og iSmart, men ikke Champion, Sheriff og Bipper.

Ny kurs for Tele2?

Tele2 Sverige har som mange vet kjøpt opp Network Norway, som igjen eier Tele2-konkurrenten One Call. Arild Hustad trådte inn i stillingen som administrerende direktør i Tele2 Norge 3. oktober, etter å ha innehatt samme posisjon i Network Norway. Fastpris-endringene er det aller første som har skjedd etter oppkjøpet som Tele2-kundene vil merke.

Det er for tidlig å si hvilken kurs Tele2 og One Call vil ta, men det er tvilsomt at de vil fortsette å presse prisene mot hverandre, slik de har gjort de siste årene. Det betyr at andre lavprisaktører som Talkmore, Ludo Mobil, djuice, Telipol eller Xito i enda større grad bør utfordre Tele2 og One Call for å holde prisene nede for oss forbrukere.

Bruk mobilen billigst - sjekk Ringepriser

Les også
Djuice "vinner" sin egen pristest
Les også
199 kroner for fri mobilbruk ut året
Les også
Vi surfer 170% mer enn i fjor
Les også
Få Norges laveste ringepriser
annonse

Les også