Til hovedinnhold

Packard Bell slipper superslank alt-i-ett-PC

Skal være den tynneste på markedet.

For folk med plassbegrensninger kan de såkalte alt-i-ett-PC-ene være et godt alternativ. Nå har Packard Bell kunngjort to nye modeller i sin oneTwo-serie som selskapet påstår er markedets tynneste.

De to modellene oneTwo M og oneTwo L er på henholdsvis 21,5 og 23 tommer, men dybden er ikke spesifisert. Ifølge PB er modellene imidlertid 65 prosent tynnere enn tidligere, noe som betyr at tykkelsen ligger på rundt 3 cm.

Videre kommer maskinene med andre generasjons Intel Core-prosessor, NVidia eller AMD-grafikk, 1920x1080-oppløsning og opptil 8GB DDR3-minne. Modellene har innebygde høyttalere på 2,5 watt, to USB 3.0-porter, fire USB 2.0-porter, valgfritt Blu-ray-drev og webkamera på 2 megapiksler.

I tillegg har PB inkludert multiformatskortleser, valgfri Wi-Fi/Bluetooth, Ethernet, HDMI, samt mus og tastatur. Som tidligere har PC-ene multitouch-funksjonalitet, og du kan også justere vinkelen på skjermen.

De to oneTwo-modellene slippes i Storbritannia denne måneden til en beregnet utsalgspris på £599 og £699. Det foreligger ennå ingen informasjon om norsk pris og tilgjengelighet.

(Kilde: Engadget, HP)

annonse