Tek.no

Nyhet

Dette bør du lese i påsken

20 Apr 2011 06:00

Påsken er for mange tid for å sette seg ned med en god bok i solkroken, uansett om det er på hytta på fjellet, ved sjøen eller i selveste Vikingskipet.

Som så mange andre trapper vi litt ned på produksjonen utover i påskeuka. Det betyr derimot ikke at det finnes lite du kan lese, arkivet vårt inneholder en rekke godbiter som vi ved slike anledninger liker å trekke frem.

Husk at du alltid kan bytte ut "www" i lenkeadressen til "m", for å få en mobilvennlig versjon av artikkelen. Du kan også trykke på bildet av den lille printeren ved siden av datostempelet til alle artikler, for så å lage en .pdf-fil eller lignende du kan overføre til nettbrettet eller lesebrettet ditt. På den måten kan du ta med deg hardware.no, selv om du ikke skulle ha nett på hytta.

Alternativt kan du se på søstersiden vår, Mobilen.no, for tips til hvordan du surfer rimelig i påska.

Det skal også nevnes at vi i dagene fremover vil avholde noen uhøytidelige påskenøtter. Sitter du på dype kunnskaper rundt paranøtter, artisten Dina eller Burkina Faso, men føler at Roald Øyen aldri har sluppet deg skikkelig til? Vel, hos oss får du muligheten!

Påskelista

Slik lages en prosessor – Artikkelen daterer helt tilbake til 2004, men det meste er i dag ganske så likt.

Test av alternativ termisk pasta – Påsken byr på mange helligdager, med dertil stengte butikker. Sitter du i den samme klemma jeg gjorde for en stund siden, har du løsningen her!

Få raskere PC med RAID – Her blir det liv, RAID, RAID!

Elektronikkens verden del 1, del 2 og del 3 – Lær deg, eller finpuss kunnskapene, om grunnleggende elektronikk.

En guide til anatomien til en strømforsyning del 1 og del 2 – Med grunnleggende elektronikk av banen kan du jo se litt på hvordan en strømforsyning er bygget opp.

Hva er en MAC? – Feriepengene er faktisk ikke langt unna. Lurer du på om du skal kjøpe PC eller MAC, kan denne guiden klargjøre forskjellene for deg.

Bli venn med kuldegradene – Påsken kom sent i år, og varmen er allerede over oss. Vi forteller deg hva skikkelig kjøling innebærer!

Hva er en patent? – Kanskje en liten dose lettbeint juss er noe for deg?

Dette er datalagringsdirektivet – DLD er på vei til Norge, her en en gjennomgang av hele direktivet.

Alt om Wikileaks – Lot du alt styret rundt Wikileaks passere i stillhet? I denne guiden får du oppsummert nettopp hva det er.

Når maskinen tar fyr – Redd for at din kjære kan gå opp i fyr og flamme? Hva kan skje, hva gjør du og er det i det hele tatt sannsynlig?

En helt vanlig dag på jobben – Lyst til å se hvordan ting fungerer bak dørene til Hardware.no?

Elektronikk på gata – Trodde du Elkjøp, Expert og de andre elektrokjedene hadde mye å by på? Vel, se hvordan det så ut når vi tok en tur til Taiwan!

annonse

Les også