Nyhet

Utfører jackasstunt for penger

Ville du ha hoppet utfor et tak, vist frem rumpen eller latt som om du var blind for penger?
Nettet har nok av steder som oppfordrer den vågale og dumme til å utføre stunts for penger.
Les også:
Surf på nett med 40 år gammel maskin.
Kan du bli rik på blogging?
Bebreider internett for gravide.

Tar du utfordringen?

Nettsiden Monsterdare.com tilbyr mange muligheter for den som vil tjene kjappe penger og ikke er redd for å drite seg ut, eventuelt radbrekke kroppen.

Her kan brukere legge ut utfordringer og andre kan putte penger i potten for å belønne den som utfører stuntet. For å bevise at det er gjennomført må den som tar imot utfordringen legge opp en video som bevis på at handlingen er utført.

Ta deg en sigarett

Hvis du vil ha 20 pund i hånden kan du for eksempel etterape gardesoldatene når de har vaktbytte.  Du får derimot 41 pund for å tenne deg en sigarett i en engelsk pub. Røyking ble forbudt der fra og med første juli.
Hittil er det få som har tatt utfordringene som ligger ute, men en person gikk med på å la seg pine ved hjelp av elektrisk støt. For dette fikk han 15 pund.
Få 10.000 dollar


Nettsiden DareJunkies er litt mer profesjonelt lagt opp.
Siden ble startet av to tidligere realityshow producere, ved hjelp av penger fra venner og familie.
Her legges det gjevnlig ut nye utfordringer.
Brukerne må så gjennomføre stuntet og laste opp video.
Det best gjennomførte stuntet loves en pris på 10.000 dollar.
Ifølge Times Online var forrige måneds vinner en jente kledd i bikini, påsmørt peanutsmør med to hunder som slikket det av.
Nettet har som kjent noe for enhver smak.
Nettsiden er under ombygning, men ifølge Times var det intill nylig fyllt opp med videoer av arbeidsløse skuespillere som hadde lagt opp halvprofesjonelle filmer.
På YouTube kan du fortsatt finne en noe mindre glamorøs versjon av peanøttsmør stuntet.

Utfordringer med mening?

En mer velrenommert side er Mob Incentive hvor brukere kan samle inn penger til formål de brenner for. For eksempel penger til å finne en kur mot bakrus, gjennomføre en sommerfest eller plassere frøken Hilton bak lås og slå igjen.
Her samles det også inn penger til den som våger å utføre stunts her. Som for eksempel å kaste en pai i ansiktet på en kongressmann vil gi deg 50 dollar. En annen bruker lover å drikke 3,7 liter melk i løpet av en time for 100 dollar, kanskje ikke mye formål i den oppgaven. Du kan også påta deg den vanskelige utfordringen å stoppe noen sin venn fra å gifte seg med sin forlovede.
Forloveden skal visstnok være forferdelig ifølge brukeren som vil betale 15 dollar for oppdraget. Ikke veldig mye med andre ord.

Utfordringer uten betaling

Selv uten løfte om penger er nettet fullt opp av personer som gjerne lemlester seg selv og gjennomfører tåpelige ideer. Alt for å komme på nett. De fleste blir hverken berømte eller rike, men derimot lett underholdning for deg.
Som for eksempel å spise sukker og tabasco, å spise et rått egg med skall og slikke ukjent stoff opp fra gulvet. Det er mye rart folk bruker tiden på når de har ferie. Men uten slike mennesker ville vi aldri hatt de legendariske filmene numa numa dance, the star wars kid eller Back Dorm Boys.
Men vi fraråder deg likevel selv å prøve deg på en utfordring selv om utsiktene til lette penger virker nær. Hvordan pengene skal komme frem til deg opplyser nemlig ingen av sidene om. Og om du vil ha en slik video av deg selv ute på nett er det nok verdt å vurdere både en og to ganger.
 
Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder.
Kilde: Times Online

annonse