Nyhet

Straks får du Spotify i mobilen

Den svenske musikktjenesten Spotify har lenge pratet om at en applikasjon av tjenesten for mobiltelefon skal utvikles. På denne måten skal du kunne streame musikk direkte til mobilen slik du i dag kan på PC. En slik applikasjon har derimot drøyet med å komme. Nå ser det derimot ut til å bli fart på sakene.

Lokker kunder med Spotify

Ifølge svenske IDG har den svenske butikkjeden Dialect sendt ut pressemelding om at de snart skal starte med salg av HTC Magic. Dette er ikke all verdens til nyhet, men Dialect skriver i samme pressemelding at de om kort tid vil kunne hjelpe sine kunder å legge inn en applikasjon for Spotify direkte på mobilen. I pressemeldingen står det følgende:
- Våre kunder ligger ofte i forkant med den seneste teknikken og vi gjør vårt beste for å tilby siste nytt. At vi om kort tid også vil kunne hjelpe våre kunder å få inn en Spotify-konto i telefonen er kjempegøy, sier Jojje Mårbrandt, sjef for Dialects mobilavdeling.

Usikker lansering

Det har i skrivende stund ikke vært mulig å få tak i verken Dialect eller Spotify i Sverige, så noe tidspunkt for når Spotify kommer til mobiltelefonen gis ikke. Det er også usikkert om Mårbrandts uttalelse kommer på bakgrunn av informasjon han har direkte fra Spotify-teamet eller om han baserer seg på tidligere uttalelser disse har kommet med.

Så langt har det dukket opp flere videoer på nett av spotifyklienter både på iPhone og Android-mobiler, så at det er noe på vei er helt sikkert. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til vi kan benytte dette på vår egen private telefon.

Les også
Spotify på iPhone sluker megabytes
Les også
Ikke Spotify på mobilen lenger
Les også
Test av Spotify på mobilen
Les også
Skaff deg årets sommerlåter på mobilen
Les også
"Gamle" slagere topper Spotify
Les også
Vil du teste Wimp?
Les også
Se demo av Spotify på mobilen
Les også
Slik blir Spotify på mobilen
Les også
Spotify-killer fra Aspiro
Les også
Søt musikk fra Telenor og Platekompaniet
Les også
Spotify snart på mobiler og spillkonsoller?
Les også
Netcoms musikkbutikk til Iphone?
Les også
Se Spotify på Iphone
annonse