Til hovedinnhold

GoPro skal gjøre det kjempelett å redigere action-videoer med mobilen

Lanserer nye apper som skal gjøre prosessen knirkefri.

GoPro

Å ta opp videoer med GoPro-kameraene er enkelt nok, men å heve videoene med litt «proff» redigering krever straks litt mer innsats. I en pressemelding kunngjør GoPro at de har gjort det lekende lett å klippe sammen GoPro-videoene med mobilen.

Det har de gjort ved hjelp av to nye mobilapplikasjoner ved navn «Splice» og «Quik». Appene er resultatet av oppkjøpet av de to videoredigeringsappene Replay og Splice, som GoPro gjennomførte tidligere i år.

Automatisk redigering

Quik-appen legger til rette for automatisk redigering, ved at den først analyserer videoklippene for å finne frem til de beste øyeblikkene. Deretter klippes disse sammen med ulike overganger og effekter som passer sammen med takten i musikk som brukeren selv velger.

Quik-appen byr på 28 unike videostiler med ulike filtre, overganger, grafikk og fonter, slik at du skal kunne sette ditt særpreg på videoene. Du kan også velge lyd og musikk fra egne filer.

De to appene Splice og Quik skal gjør mobil videoredigering til GoPro enkelt.
GoPro

Proff-funksjoner

Splice-appen på sin side skal ifølge GoPro by på funksjoner som ikke er helt ulike en del av dem man finner i profesjonelle redigeringsprogrammer til PC, og lar brukeren enkelt klippe, velge overganger, legge til filter og vise sekvenser i sakte film, for å nevne noe.

Appen byr også på en del egne lydspor om du ikke vil bruke noe av ditt eget, og du kan også legge til forskjellige lydeffekter eller spille inn din egen stemme. Den ferdige videoen skal enkelt kunne lastes opp på sosiale medier, eller bare lagres på mobilen.

Mer informasjon finner du hos GoPro.

Nå har det kommet en ny GoPro-konkurrent: TomTom gjør mye rett med sitt første actionkamera »

(Kilde: Pressemelding)

annonse