Til hovedinnhold

Acers nye PC-skjerm har 4K-oppløsning og nesten ingen ramme

«BM320» har både mange piksler og fancy design.

4K-skjermer må nok ennå kalles et relativt lite produktsegment, men det er raskt i ferd med å utvides. Nå har Acer dratt sløret av en ny modell som i tillegg til 4K-oppløsning også skal levere varene for de designbevisste.

Den nye skjermen har fått modellbetegnelsen BM320 og har en ganske solid størrelse på 32 tommer, som altså rommer 3840 x 2160 piksler.

«Ingen» ramme

Det som først og fremst er verdt å merke seg ved skjermen er at den kommer med Acers såkalte «ZeroFrame»-design. BM320 er riktignok ikke den første ZeroFrame-modellen, men i dette tilfellet ser rammen ut til å være eksepsjonelt tynn med en skjermflate som så å si går helt ut til kantene.

Acer BM320.

Av indre spesifikasjoner kommer skjermen ellers med 10-bits fargedybde, som gir deg svært stor palett å leke med og presis fargegjengivelse. Dette gjør modellen ekstra velegnet for grafiske designere eller fotografer.

Skjermen er også utstyrt med en teknologi for å redusere variasjoner i farger og lysstyrke, for å sikre en uniform gjengivelse over hele skjermflaten. I tillegg har skjermen en fleksibel fot som lar deg vippe den i alle mulige retninger.

BM320 skal vises frem på den påbegynte Computex-messen i Taiwan, og norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Asus har også vist frem et nytt produkt på Computex: Dette er selskapets Apple MacBook-utfordrer »

(Via Windows Blog)

Les også
LG lanserer nye og «rimelige» OLED-TV-er med 4K-oppløsning
Les også
Acer Predator XB321HK: Gigantisk spillskjerm som kan nesten alt
annonse