Tek.no

Nyhet

Er dette Microsofts neste budsjettmobil?

Lumia 650 går nye veier i frontdesignet.

Shutterstock/Baidu/Tek.no, montasje
17 Des 2015 08:47

For ikke lenge siden kunne vi melde om at den kommende Microsoft-mobilen Lumia 850 var lekket i all sin prakt, og nå er det en annen budsjettmodell som står for tur. Ifølge GSMArena har nemlig en modell ved navn Lumia 650 dukket opp i ryktemølla, og et frontalbilde av telefonen og litt informasjon er i skrivende stund i fri sirkulasjon på nettet.

Slik ser det opprinnelige, lekkede bildet av det som hevdes å være Lumia 650 ut.
Baidu

Bildet av Lumia 650 ble opprinnelig lekket på den kinesiske nettsiden Baidu, og viser oss kun hvordan telefonen kommer til å se ut forfra. Av det vi kan tyde på bildet, ser det ut til at Microsoft muligens vil gå nye veier med 650 – sammenlignet med dagens sortiment.

Mens mange av dagens Lumia-modeller har én høyttaler over skjermen, ser det ut til at Lumia 650 i tillegg vil få en større høyttaler på den nederste delen av glasset. Dette bryter også med en designfilosofi fra mange andre modeller – inkluderT nylig lanserte Lumia 950 – om at den nederste delen av glasset skal være ren og urørt. Videre viser bildet heller ingen tegn til det sedvanlige mikrofonhullet som finnes på mange andre Lumia-mobiler ved siden av den øverste høyttaleren.

Hva angår utseendet på baksiden og sidene av telefonen, så er det ikke kjent – men det vil være nokså nærliggende å anta at vi vil bli servert Lumia-seriens typiske polykarbonat-plast i et bredt sortiment livlige farger.

Lite informasjon utenom skjermen

Utover utseendet vites lite om den kommende mobilen. Flere kilder hevder imidlertid at skjermen vil bli på 5 tommer, og få en oppløsning på 1 280 x 720 piksler. I denne størrelsesklassen er det helt anstendig, men det vitner også om at resten av innmaten heller ikke vil få blodet til å bruse hos teknologientusiastene der ute.

Ellers ryktes det at en større modell også er på trappene, og hvis Microsoft følger tradisjonene sine vil denne etter alle solemerker bli hetende Lumia 650 XL.

Lyst på Windows 10 Mobile?
Sjekk når du kan oppgradere din telefon »

(Kilde: GSMArena, Baidu)

Les også
Dette er Microsofts nye budsjettmobil
annonse

Les også