Til hovedinnhold

Nå er denne kjølebagen den mest innbringende på Kickstarter

Har dratt inn nesten 68 millioner kroner.

Kickstarter

Husker du den høymoderne kjølebagen Coolest Cooler? Vi omtalte den så sent som en måned siden, da Kickstarter-prosjektet hadde dratt inn over fem millioner dollar, eller nærmere 30 millioner norske kroner.

Siden den gang har pengestrømmen på ingen måte stanset – nå har kjølebagen dratt inn nesten 11 millioner dollar, tilsvarende omtrent 68 millioner norske kroner. Det gjør ikke bare at kjølebagen allerede før lansering er en gigantisk suksess, men den kan nå også smykke seg med en helt eksklusiv tittel:

The Coolest Cooler har nemlig tatt over tronen som tidenes mest innbringende Kickstarter-prosjekt!

Fortsatt halvannet døgn igjen

Ryan Grepper, utvikleren av den ultramoderne kjølebagen, hadde egentlig bare bedt om 50 000 dollar via Kickstarter. I skrivende stund er det nesten 52 000 personer som har støttet opp om kjølebagen, slik at han faktisk kunne ha realisert prosjektet selv om hver eneste donasjon bare hadde vært på 1 dollar!

Men hva gjør den egentlig? Forrige gang vi skrev om kjølebagen nevnte vi blant annet følgende spesifikasjonsliste:

Med en medfølgende blender kan du lage margaritas og smoothies på stranden. Denne bruker et 18 volts oppladbart batteri. Opptrekkereren på den ene siden lar deg jekke opp øl- og brusflasker. Du kan også kutte opp frukt og grønnsaker med et medfølgende skjærebrett. Kjølebagen har også plass til tallerkener og bestikk. The Coolest rommer 56 liter.

Slår smartklokken Pebble

Den totale summen er i skrivende stund på 10 998 131 dollar, noe som knuser den gamle rekorden fra 2012. Den har til nå blitt holdt av smartklokken Pebble, som dro inn 10 266 845 dollar – en lavere sum til tross for at nesten 69 000 personer støttet opp om dette prosjektet.

Og fortsatt gjenstår omtrent halvannet døgn med donasjoner til Coolest Cooler. Derfor må du være rask dersom du vil sikre deg en slik kjølebag, som koster 285 dollar inkludert frakt til Norge.

Tidenes latterligste Kickstarter-suksess:
Zacks hjemmelagde potetsalat har samlet inn over 45 000 dollar »

(Kilde: via Ubergizmo)

annonse