Tek.no

Nyhet

Denne «smarte» vannmuggen hjelper deg å bevare god vannkvalitet

«Brita Infinity» er det seneste tilskuddet i kategorien nettilkoblede husholdningsobjekter.

Brita/YouTube
6 Mar 2016 13:40

Vannmugger er nok ikke det første man tenker på når det gjelder ting som hindrer deg i å komme deg gjennom hverdagen, men nå har Internet sannelig også nådd dette segmentet. En «smart» vannmugge har nemlig meldt sin ankomst.

Som blant andre The Verge melder har den nye muggen fått navnet «Brita Infinity» og er lagt ut på nettbutikken Amazon.

Innebygget Wi-Fi

Det som gjør muggen «smart» er den innebygde støtten for Wi-Fi. Hva den bruker denne støtten til er kanskje ikke så lett å gjette seg frem til, men nettilkoblingen brukes rett og slett til å foreta automatisk bestillinger av nye rensefiltre til muggen.

Brita/YouTube

Vannmuggen er nemlig utstyrt med sensorer som registrerer hvor mye vann som renner gjennom rensefilteret. Når nok vann har blitt helt fra muggen, sendes en bestilling av nye filtre til produsenten.

Koster 400 kroner

Dermed er det altså meningen at brukeren skal kunne stryke i alle fall én ting av gjøremålslisten i husholdningen. Vannmuggen er for øvrig lagt ut med en pris på 45 dollar, litt under 400 kroner.

Brita Infinity er foreløpig kun lagt ut på den amerikanske utgaven av Amazon, og det er uvisst om eller når den vil bli tilgjengelig i Norge. Brita er imidlertid et merke som selges i Norge, så det er sannsynlig at produktet også vil nå våre breddegrader på et eller annet tidspunkt.

Under kan du se en demonstrasjonsvideo av den smarte muggen.

Her er annen gjenstand som har blitt smart: Dette skal være verdens første smarte skrivemaskin »

Les også
Dette smart-armbåndet forteller deg hvor full du er
Les også
Gjør den «dumme» klokken din smart
Les også
Dette er verdens første smarte skrivemaskin
annonse