Til hovedinnhold

Ruger du på et mektig Windows 10-tips?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Windows 10 fikk allerede før lanseringen forrige sommer enormt med oppmerksomhet. Som alltid når et nytt og populært operativsystem blir sluppet, har vi skrevet en rekke tips og triks-saker for leserne våre.

Men, selv om vi i Tek stadig mener vi lager nyttige guider, er vi likevel bare en håndfull entusiaster, og selv våre beste tips og triks kan nok overgås.

Fikk du blant annet med deg hvordan undertegnede gjør Windows-installasjonen brukbar?
Slik setter jeg opp Windows 10 på en ny maskin »

Vi vet samtidig at vi sitter på helt unik kompetanse som vi ikke er fullt så flinke til å benytte oss av, nemlig de entusiastiske leserne våre og alle dere ivrige Diskusjon.no-brukere som også brenner for teknologi og data.

Det er på tide å få deres innspill, deres grommeste tips og mest geniale anbefalinger. Så, til deg som garantert har spurt deg selv minst én gang om hvorfor ikke akkurat ditt tips ble med i vår guide, her er sjansen din:

Nå vil vi høre fra deg!

Hva er ditt beste Windows 10-tips?

Det er nesten ingen grenser for hvilke tips du kan dele med oss, men i første omgang er det altså Windows 10 som er fellesnevneren.

Noen eksempler på lure tips vi ønsker fra deg:

  • Hvordan du trimmer Windows 10 for å utnytte små SSD-er optimalt
  • Ditt lureste tips for å sikre dataene dine på en enkel og trygg måte
  • Hvordan du setter opp Windows 10 for å ta vare på personvernet ditt

Vi luter med andre ord øre om du har geniale løsninger på områder som sikkerhet, personvern, OS-optimalisering og OS-tilpasning.

Bruk Google-skjemaet nedenfor for å sende inn tipset ditt eller send av gårde en E-post til «anders[at]tek.no».

Og du, det er ingen grunn til å være gnien. Fyr løs, enten i samme skjema eller stykket opp basert på kategori. Etter hvert som alle de geniale tipsene fra deg og de andre ekspertene i Tek-samfunnet strømmer inn vil vi samle dem i et passende format og presentere dem for leserne våre på Tek.no-forsiden.

For slitet lover vi hederlig omtale, men også varme tanker fra titusenvis av takknemlige Tek-no-lesere!

På temasiden vår kan du lese både guider, tips og triks for Windows 10 »

annonse