Til hovedinnhold

Hvor bra bredbånd har du?

Har du en gammel analog linje, eller har du fiber rett inn i veggen. Uansett er det ikke sikkert at bredbåndsleverandøren leverer det produktet du har betalt for. Her kan du i hvert fall finne ut hvor rask linje du har.
Du kan også kommentere din hastighet og leverandør. Legger du inn ditt postnummer vil du også hjelpe oss med å lage en bedre tjeneste.
Lukk andre programmer
For at resultatet skal bli så riktig som mulig anbefaler vi at du avslutter alle programmer som bruker nettforbindelsen din på en eller annen måte, eller andre tunge programmer som kan stjele ytelsen fra din maskin.
Vi viser deg resultat på både en lettforståelig grafisk måte, målt opp mot en rekke vanlige bredbåndshastigheter. I tillegg får du resultat listet opp i forhold til de vanlige måleenhetene kbit/s og kbyte/s.

Ikke eksakt
Vi tester linjen din ved å laste ned en stor fil fra vår webserver til din PC. Det er imidlertid viktig å påpeke at dette ikke er noen eksakt måling av linjehastigheten din, men i stedet en god indikasjon på hvilken hastighet din forbindelse har.


Eller gå til vårt Speedometer på denne nettsiden.

Mer om
annonse