Tek.no

Nyhet

Nå tilbyr IKEA online-bryllup

Det kan enkelt gjøres bindende.

skjermbilde
14 Apr 2015 12:27

IKEAs nye online-bryllupstjeneste er nok først og fremst ment som et markedsføringstunt, men tjenesten er ekte nok likevel. Her kan du og din blivende ektefelle invitere familie og venner til en Skype-lignende bryllupsseremoni, skriver Cnet.

Brudepar, vigsler, vitner og gjester får hvert sitt lille digitale vindu på skjermen. I tillegg kan inviterte Facebook-gjester følge med, og tilsynelatende sende «likes» og hjerter under seremonien.

IKEA gir dere flere forskjellige temaer å velge mellom for deres digitale bryllup, og den digitale festen etterpå. Vielsen kan for eksempel foregå på en takterrasse i en by eller i skogen. Bryllupsfesten kan dere eksempelvis ta ved strandkanten eller et sted med sirkustema.

Kan gjøres bindende ...

For de aller fleste høres det nok temmelig absurd ut å ville gifte seg offisielt via en tjeneste som «IKEA Wedding Online», og dessuten ikke spesielt romantisk. Men om familie og venner for eksempel er spredd utover jordkloden, vil det kanskje funke som en nødløsning?

IKEA opplyser for øvrig at dersom det digitale bryllupet skal kunne regnes som en offisiell vielse, må brudeparet, vigsleren og to vitner være i samme rom under online-vielsen.

Her ser du hvordan «det perfekte IKEA-bryllupet» ser ut:

Produktbildene er ikke tatt med kamera
Nesten alt i IKEA-katalogen er «fake» »

(Kilder: IKEA Wedding Online, Cnet)

annonse

Les også