Tek.no

Nyhet

Dette er en klapptelefon med Android

LG tenker både nytt og gammelt her.

LG/Teknofil.no/montasje
26 Jan 2015 15:57

Det begynner å bli en god stund siden klapptelefoner var det tøffeste du kunne gå rundt med i lomma, men det betyr ikke at alle gir opp håpet. Spesielt ikke LG, ifølge PhoneArena. Den sørkoreanske teknologigiganten er nemlig etter alt å dømme på vei med nok en klapptelefon, og denne skal kjøre intet mindre enn Android under skallet.

Skjerm på størrelse med iPhone 4

Informasjonen stammer i første omgang fra twitterbrukeren @upleaks, og skildrer sammen med et bilde et spennende produkt. Telefonen skal angivelig hete LG Ice Cream Smart, og kjøre Android 4.4 KitKat. Under panseret blir en firekjerners Snapdragon 400- eller 410-prosessor å finne, sammen med 1 GB minne (RAM). Kameraet på baksiden skal bli på 8 megapiksler.

Dette er trolig LG ICe Cream Smart. Foto: @upleaks

Noe av det kanskje mest overraskende er skjermen, som etter sigende blir på 3,5 tommer. Det høres kanskje ikke mye ut, men sammenlignet med andre klapptelefoner er en skjerm på størrelse med den du finner i en iPhone 4 nokså stort.

Alt sammen er uansett en stor oppgradering over den forrige modellen, LG Ice Cream. Det var imidlertid ikke en smarttelefon. Rent utover dette vites det lite annet om enheten, men det er nok all grunn til å tro at du må spesialbestille denne fra Sør-Korea om du vil ha tak i den. LG og Samsung har nemlig tradisjoner for å lansere de mer spenstige modellene sine kun i eget hjemland.

LG sysler med mye rart:
Nå lager de mobiltelefoner uten rammer også »

(Kilde: PhoneArena)

annonse

Les også