Til hovedinnhold

Nå kan du spille med beina

Stinky Footboard er et tastatur for føttene.

Stelulu Technology, Blizzard

Ny teknologi gjør det mulig å gå på dine egne bein i PC-spill, men det er ikke alle som er klare til å ta et slikt steg. Da kan et produkt som Stinky Footpad være aktuelt i stedet.

Stinky Footpad er nemlig et slags tastatur for føttene, bestående av fire trykkplater – med funksjonaliteten til mer eller mindre vanlige taster. Du kobler fotbrettet til PC-en og foretar nødvendige innstillinger, og vips, så har du nye kontrollmetoder tilgjengelig.

Tåler en trøkk

Slik ser fotbrettet ut.Foto: Stelulu Technology

Stinky Footpad er lagd av det canadiske selskapet Stelulu Technology. Det er riktignok ikke den første fotkontrolleren i verden, men brettet er robust som få.

Topplaten består av aluminium, mens stålkjernen er omkranset av svart hardplast. Det skal med andre ord ikke være noe i veien med å spille entusiastisk med denne innretningen.

Bryterne er satt i et mønster som samsvarer med opp, ned, venstre og høyre retningstaster, og antall kombinasjoner kan nå helt opp til 16, takket være kombinasjonen med control, alt og shift på det vanlige håndtastaturet.

Videre går det an å tilpasse motstanden i hver fotbryter, slik at det passer ditt bruk og komfortnivå.

Ikke bare for gamere

Stinky Footboard kobler seg til en PC via USB, og skal kjøre på Windows XP og helt opp til Windows 8. Målgruppen er først og fremst gamere, men Stinky kan også passe til andre brukere – som videoklippere, grafikere og så videre.

Lanseringsdatoen er satt til juni, og prisen havner på 119 amerikanske dollar (cirka 700 kroner). Stelulu Technology har også planer om å lansere produktet på Kickstarter, slik at brukerfinansierte midler herfra kan gå til produksjonen.

Det neste blir vel en Stinky Footpad av Lego:
Her er en fungerende Pip-Boy av Lego »

Sjekk ut videoen nedenfor for mer informasjon om Stinky Footpad:

En video på Twitch.tv skal vise fotbrettet i aksjon med spillet World of Warcraft.

(Kilder: Stinkyboard.com via Gizmag)

annonse