Til hovedinnhold

Nakentrend tar av på Facebook

Nå handler det om å kaste klærne i kulden.

Privat (Facebook)

Glem planking, horsemanning, tebowing, batmanning og naking. Det siste av det siste når det gjelder facebookfenomenet er «Let’s Get Naked in the Snow».

Det er sykepleieren Leanne Myers (40) fra Wiltshire i England som startet trenden.

BILDET SOM STARTET DET HELE: Dette bildet publiserte Leanne Myers på Facebook, og oppfordret andre til å gjøre det samme. Hun ble hørt.Foto: Privat (Facebook)

For å muntre opp kollegaer i kulden, kledde hun av seg til undertøyet, hentet fram en elgitar og fikk knipset et bilde av seg ute i snøen.

Bildet publiserte hun på Facebook sammen med oppfordringen ««Wiltshire, let’s get naked in the snow!». Og det var tydelig at stuntet falt i smak. I løpet av dager hadde rundt 250 venner og fremmede tatt oppfordringen.

- Det er helt utrolig, jeg hadde ingen idé om at det skulle ta av på denne måten, sier Myers til den britiske avisen Mirror.

Fra hele verden

Oppfordringen har siden spredt seg langt utenfor bygrensene til Wiltshire, og folk fra hele verden legger ut bildene sine på facebooksiden Wiltshire "Lets get naked in the snow".

- Jeg har fått bilder fra Abu Dhabi og USA, sier Myers.

Hun forteller at alle er velkomne til å sende inn bilder, så lenge de er smakfulle.

Mandag morgen har nettsiden litt over 15.000 «likes», og bilder av både kvinner og menn raser inn. Nå håper hun at sidens popularitet kan skaffe noen kroner til veldedig formål.

- Det hadde vært flott å bruke dette til noe bra, særlig siden er litt moro, sier Leanne Myers til avisen.

Trykk på startknappen nedenfor for å se et nyhetsinnslag om facebooktrenden «Let's get naked in the snow».

Lik oss på Facebook du også.

annonse