Til hovedinnhold

Her er LGs nye Optimus L II-serie

LG viser nye og rimelige designmobiler på Mobile World Congress om et par uker.

LG

LGs Optimus L-serie består av det LG kaller "designtelefoner" i mellomklassesegmentet. Nå melder den sør-koreanske produsenten at de i forbindelse med den store mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona lanserer en oppfølgerserie, Optimus L Series II.

Optimus L7 II har ifølge en pressemelding en IPS LCD-skjerm på 4,3 tommer og med en oppløsning på 480 x 800 punkter (WVGA). Telefonen har en 1 GHz tokjerneprosessor og kommer med 768 MB RAM og 4 GB innebygget lagringsplass. Kameraet er på 8 megapiksler. Den første modellen som kommer blir Optimus L7 II, som i første omgang vil komme i salg i Russland. Men i likhet med forgjengeren LG Optimus L7 vil antagelig den også komme til Norge.

Foto: LG

To SIM-kort

L7 II vil komme i to versjoner, hvor den ene versjonen har doble SIM-kort. Men slike dual-SIM-telefoner pleier normalt ikke å dukke opp i butikkene her til lands.

Telefonen leveres med Android 4.1 Jelly Bean fra start.

Senere vil det også komme en Optimus L3 II-modell som antagelig vil få en 3,2-tommers skjerm, samt en Optimus L5 II med 4-tommers skjerm.

LG i Norge bekrefter overfor Amobil.no at telefonene vil bli vist på Mobile World Congress – og vi kommer tilbake med mer informasjon om eventuelle Norges-planer når vi har fått dette fra offisielt hold.

Her kan du lese testene av forrige generasjon:

Amobil.no er tilstede med tre personer på Mobile World Congress fra og med lørdag 23. februar, og vil holde deg oppdatert på alt det viktigste som skjer på messen.

(Kilde: The Next Web)

annonse