Tek.no

Nyhet

Facebook-tatovering var bløff

9 Juni 2011 15:31

For kort tid siden publiserte vi artikkelen om den ukjente nederlandske kvinnen som hadde tatovert vennene sine på armen. Historien om den “sosiale tatoveringen” gikk verden rundt og videoen som viser det hadde fått flere hundre tusen treff på youtube på mindre enn et døgn.

Nå viser det hele seg å bare være en bløff, melder flere medier.

Tatovør snakker ut

Dex Moelker var tatovøren som stod bak tegningen av de 152 angivelige tatoveringene. Hun fortalte nederlandske Telegraaf at tatoveringen ikke var permanent.

– Det er en prøve tatovering, som skylles av iløpet av et par dager, har Moelker sagt til avisen. Den midlertidige tatoveringen tok bare noen timer å tatovere og ikke 30 timer slik i Susyj87, damen bak youtubevideoen, hevdet.

Også flere av de som kommenterte videoen kunne se at det var noe som ikke helt stemte med den angivelige tatoveringen. Flere pekte på at den ikke så ekte ut og at det bare var portrettbilder av facebookvennene, noe som virket mistenkelig.

Senere har det vist seg at det var Pretty Social, et nederlandsk firma som selger Facebookgaver, som stod bak hele stuntet. De har imidlertid ikke kommentert bløffen, men det er grunn til å tro at de nå får solgt en del flere produkter takket være stuntet.

Les også
Tann-tatovering sier ifra når du er syk
Les også
Her er YouTubes ti på topp
annonse