Tek.no

Nyhet

Akkurat kjøpt Mists of Pandaria?

Nå har AMD finjustert skjermkortene sine for deg.

Blizzard/AMD
Niklas Plikk
26 Sept 2012 15:11

AMD kommer stadig med nye drivere og oppdateringer til skjermkortene sine, slik at de er så optimaliserte som mulig for dagens spill. I forbindelse med gårsdagens World of Warcraft: Mist of Pandaria-lansering har de nå kommet med en optimalisert spillprofil for deg med AMD-kort satt opp i Crossfire.

Hovedsakelig for World of Warcraft-spillere

Oppdateringen, kalt Catalyst 12.9 CAP1, kommer med en rekke forbedringer til den nye World of Warcraft-ekspansjonen. I tillegg har de også forbedret ytelsen til Tribes Ascent og F1 2012 i Crossfire.

Under ser du hele oppdateringslisten til Catalyst 12.9 CAP1:

  • World of Warcraft – Mists of Pandaria (DX11, DX9): Løser problem med blinkende teksturer når grafikkinnstillingene var satt til "high", med Crossfire aktivert
  • World of Warcraft – Mists of Pandaria (DX9): Løser grafikkproblem når kantutjevning ble skrudd på via Catalyst Control Center
  • World of Warcraft (DX9): Løser problemer som ble oppdaget i 64-bits-versjonen av spillklienten.
  • Tribes Ascend: Forbedrer ytelsen i Crossfire
  • F1 2012: Forbedrer ytelsen i Crossfire. Fikser også et problem med blinkende teksturer i refleksjoner.

Overraskende nok kom CAP1-oppdateringen før den kommende oppdateringen for samtlige av AMDs seneste skjermkort, Catalyst 12.9. Denne oppdateringen er forventet å komme om kort tid.

Spiller du med en Crossfire-oppsett og er interessert i bedre ytelse i nevnte spillene, kan du laste ned oppdateringen fra AMDs hjemmesider.

Les også:

(Kilde: AMD)

Les også
– Snart kommer AMDs neste skjermkort-serie
Les også
– AMD Radeon HD 7990 er innstilt
Les også
Vurderer du AMDs Radeon 7000-serie?
annonse

Les også