Tek.no

Nyhet

Nokia Lumia 920 snart i butikk

Se hva Nokias toppmodell kommer til å koste.

Kurt Lekanger
28 Sept 2012 10:45

Nokias nye Windows Phone 8-toppmodell Lumia 920 er tilgjengelig i norske butikker i løpet av fjerde kvartal i år. Det skriver Nokias produktsjef Clas Ström i et blogginnlegg.

Lumia 920 vil koste rundt 4 700 kroner, og den vil selges av Telenor, NetCom og Chess, i tillegg til at den helt sikkert også kommer til å dukke opp snart i nettbutikker og hos ordinære forhandlere.

En av de viktigste nyhetene med Lumia 920 i forhold til tidligere Windows-mobiler, er at den har fått en skjerm med oppløsning på 1280 x 768 punkter. I tillegg har den kraftigere maskinvare og et kamera som skal kunne ta bedre bilder i svak belysning. Ifølge Nokia skal kameraet ta inn fem ganger så mye lys som konkurrerende smartmobiler, samt ha en innebygget bildestabilisator. Hvor godt kameraet faktisk er, får vi vite når vi etter hvert får inn telefonen til test.

Lumia 920 vil komme i fargene gult, rødt, grått, hvitt og svart, og vil støtte fembånds LTE og HSPA+. Det betyr i praksis at du skal kunne bruke mobilen i Telenors og NetComs 4G-nett.

Telefonen er foreløpig ikke tilgjengelig i nettbutikkene, men hvis du går inn på Prisguide.no og setter opp prisvarsling vil du få beskjed så snart telefonen har fått pris og kan kjøpes.

Les også
Anbefaler å kjøpe Nokia-aksjer nå
Les også
Se Lumia 920 i aksjon
Les også
Nokias fremtidshåp har fantastisk skjerm
annonse

Les også