Til hovedinnhold

Get lanserer alt-i-ett-ruter

Nå får du superbredbånd, telefoni og trådløst nett i én boks.

Get, All Rights Reserved

Det norske teleselskapet Get spesialiserer seg på digital-TV, telefoni og bredbånd, og satser nå videre på raske nettforbindelser og fremtidsrettede løsninger.

Selskapet lanserer en ny ruter, som skal fjerne behovet for to bokser når du vil ha såkalt superbredbånd og bredbåndstelefoni i hjemmet ditt.

«Superbredbånd» er navnet både Get og Telenor ga til sine oppgraderte nett i fjor. Telenor oppgraderte sitt ADSL-tilbud til VDSL, med nedlastingshastigheter på opptil 40 megabit i sekundet og en opplasting på 10 megabit i sekundet.

Get slo derimot til med det de hevdet var «ekte superbredbånd», med en nedlasting på hele 200 megabit i sekundet. Den nye ruteren kan levere dobbelt så høy hastighet, altså 400 megabit i sekundet.

Enklere å plassere

Boksen er levert av Cisco og heter EPC3925. Den er et kombinert modem og trådløs ruter, og kobles rett i kabel-TV-kontakten. Dermed får du trådløst superbredbånd i hele hjemmet.

– Mange av våre kunder vil glede seg over å få halvert antallet bokser og kabler som trengs for å få superbredbånd trådløst i hele huset. Det gjør det enklere å plassere utstyret på en god måte når det bare er én boks å ta hensyn til, sier Øyvind Husby, direktør for samfunnskontakt hos Get i en pressemelding.

Fremtidsrettet

Ruteren kommer ferdig konfigurert for Get-kunder og har muligheten til å levere bredbånd med nedlastingshastigheter på opptil 400 megabit i sekundet.

Det raskeste produktet fra Get per dags dato kan imidlertid levere «bare» 200 megabit i sekundet, men den nye alt-i-ett-boksen er fremtidsrettet og hinter til at kundene kan vente seg enda raskere hastigheter i tiden som kommer.

En annen funksjon ved ruteren er integrert foreldrekontroll, slik at du kan legge inn dine egne tilgangsregler for barnas nettutstyr.

Tekniske spesifikasjoner

  • ED 3.0 modem (maksimalt 400 Mbit/s)
  • Gigabit-svitsj (4 porter)
  • 2 VoIP-porter
  • Trådløs N-standard (300 Mbit/s) med innebygde antenner
  • Ferdig konfigurert fra Get
  • Foreldrekontroll hvor man kan sette restriksjoner på tid og innhold for hver enkelt trådløs enhet tilkoblet hjemmenettet

(Kilde: Get)

annonse