LG G2 Pro lanseres i februar

Ny mobilversting på vei.

Får den nye telefonen knapper på baksiden, og selvreparerende lakk?Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no
Slik så forrige Pro-modell fra LG ut; Optimus G Pro.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

LG har nå offisielt bekreftet at modellen LG G2 Pro er på vei, og at den vil bli lansert i løpet av februar. Det virker svært sannsynlig at telefonen vil dukke opp første gang under Mobile World Congress i Barcelona, om en knapp måned.

Det ventes at LG G2 Pro vil bli for dagens G2, som Optimus G Pro var for Optimus G. Dermed snakker vi sannsynligvis om en litt bedre spesifisert telefon, med noe større skjerm, men klare likheter til dagens toppmodell.

Les sniktitten på LG Optimus G Pro

Større og skarpere skjerm

Foreløpig er det begrenset med konkrete rykter rundt hva slags telefon G2 Pro vil bli, men det snakkes en del om et skjermpanel på 5,5 tommer. Det blir i tilfelle 0,3 tommer større enn dagens G2. Oppløsningen på panelet som kan lande i telefonen er på 2560 x 1600 piksler, eller 538 punkter per tomme. Det er vesentlig høyere enn for dagens G2, uten at vi er helt sikre på hvor merkbar denne endringen vil bli.

Ellers er det naturlig å tenke seg at designelementene blir med videre fra dagens G2, og muligens også dagens G Flex. Det kan bety knappeløs forside og langsider, med volumtaster og låsetast under kameraet på baksiden. LG G Flex har dessuten selvreparerende lakk på baksiden, som skal sørge for at telefonen ikke blir veldig ripete av å ligge i en lomme sammen med nøkler.

Uvisst om den kommer til Norge

Flere rykter har dessuten hevdet at LG vil ha fingeravtrykksensor på alle sine 2014-modeller.

Foreløpig er det imidlertid kun navn og lanseringsmåned som er kjent. Forrige Pro-modell fra LG kom aldri til Norge. Dermed er det også usikkert om vi vil få se noe til telefonen her til lands.

Vi følger modellen fremover, og er til stede under Mobile World Congress i Barcelona.

Les testen av LG G2

(Kilder: lge.co.kr via androidauthority.com)

Les også
Vi har prøvd LGs monstermobil
Les også
LG G Pro 2 lanseres neste uke i Sør-Korea
Les også
– Det er fryktelig gøy å kunne bøye en telefon
Les også
LG G2: Endelig en vaskeekte toppmodell fra LG
Les også
Se videodemonstrasjon av LG G2
Les også
Vi har prøvd LGs nye 4G-toppmodell
Les også
Her er LGs nye flaggskip
annonse