AOC har fått hjelp av Porsche til å lage noen skikkelig lekre skjermer

Lanserer «de flotteste skjermene på markedet», ifølge dem selv.

Den taiwanske skjermprodusenten AOC har hatt et aldri så lite lanseringsras den siste tiden, og i en pressemelding har selskapet nå avduket ytterligere to modeller. Denne gangen er det design som står i høysetet, for de nye modellene er utviklet i samarbeid med designselskapet Porsche.

AOC PDS241.

Skjermene bærer modellbetegnelsene PDS241 og PDS271, og er på henholdsvis 24 og 27 tommer. Rent spesifikasjonsmessig er det ingenting spesielt med skjermene, men meningen er altså derimot å appellere til de estetisk bevisste.

Derfor har Porsche vært med på laget denne gangen, eller nærmere bestemt designselskapet Studio F. A. Porsche, som eies av den kjente bilprodusenten Porsche.

AOC PDS241.

Minimalistiske

Skjermene beskrives som minimalistiske og svært tynne, med en livvidde på kun 5,2 millimeter. De er tilnærmet rammeløse på tre av sidene, og har også en stilfull, asymmetrisk fot som rommer kablene for et mest mulig ryddig ytre.

Av øvrige, tekniske spesifikasjoner har begge modellene vanlig, full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, AH-IPS-paneler og innsynsvinkel på 178 grader. Når det gjelder fargegjengivelse dekker skjermene 100 prosent av sRGB-skalaen og 90 prosent av NTSC-skalaen.

Modellene har også teknologi for reduksjon av blått lys og flimring, som skal gjøre skjermene behagelige å bruke over lengre tid. AOCs nye designskjermer blir tilgjengelig i juni i år, og de veiledende, norske prisene ligger på 2039 kroner og 2779 for henholdsvis 24- og 27-tommeren.

AOC lanserte også nylig sin første 4K-skjerm for spillere »

Les også
Huawei har lansert en fancy Porsche-smartklokke
Les også
AOC og Porsche har designet en skjermfot vi virkelig har sansen for
Les også
Nå har AOC lansert sin første 4K-skjerm for spillerne
Les også
Har du lyst på en Porsche-designet laptop?
Les også
AOC frir til spillerne med to nye «rammeløse» skjermer
annonse