Tek.no

Nyhet

Se Nokia snu flopp til suksess

Iris Andersson
8 Okt 2007 08:03

Den nye N-Gageplattformen er del av Nokias Ovi-initiativ. Mye tyder på at dette fungerer veldig godt. Se bare på videoene under.

Les også:
- Ovi åpner døren til nettet
- Slangen som sendte Nokia til paradis
- Nokia N81
Andre generasjon
Tidligere har vi hørt om mobiltelefonen N-Gage som siden lanseringen i 2003 har vist seg å være en flopp. Denne skulle utkonkurrere Game Boy, men ble solgt i et veldig lavt antall. Spillkonsollen N-Gage, eller rettere sagt mobilen, falt mellom to stoler. Den var for stygg og upraktisk til å kalles en mobil, og tastene var ikke bra nok til å kalles en spillkonsoll.
Nå har Nokia snudd litt rundt på situasjonen. N-Gage-spillene kan snart spilles på flere mobiler (Nokia N73, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia N95, Nokia N95 ), noe som åpner for et mer sosialt spillnettverk. Man kan nemlig spille mot andre spillere over nettet med denne plattformen. N-Gage Fifa 08 demonstrerer hvor sterke mobilene har blitt grafikkmessig. Husk at det i virkeligheten vil oppleves skarpere, altså uten "pikseleringen".
Den nye plattformen kan dessverre ikke kjøre spillene fra N-Gages førstegenerasjon, og omvendt.  N-Gage gir deg nå oversikt over eide spill, venneliste, profil-detaljer, og har i tillegg mulighet til å laste ned og prøve nye demoversjoner av spill som ennå ikke har blitt kjøpt. Idet N-Gage-spillene blir kjøpt, lagres dette på selve kontoen slik at man kan laste det ned igjen dersom man skulle få spillet slettet ved et uhell.
Brukere kan lagre de eide spillene på en mobil, USB-minnepinne, eller på pc-harddisk.
Se N81 i aksjon:
N-Gage: Learn more

annonse

Les også