Til hovedinnhold

Epic Games Store gir bort 6 spill denne uka

Frister med Batman-spill i alle mulige sjangre.

For å forsøke å konkurrere med den dominerende spillplattformen Steam bestemte utfordrer Epic seg i fjor for å gi bort gratis spill til alle som sjekket innom den digitale butikken deres med jevne mellomrom.

Denne uken slår de virkelig på stortrommen og gir like så godt bort hele seks spill. Alle satt til Batman-universet.

To samlepakker gratis

Nærmere bestemt er det de to samlepakkene «Batman Arkham Collection» og «Lego Batman Trilogy Pack» som du nå kan legge til i spillbiblioteket ditt.

Lego-spillene passer for barn (også).

Til odel og eie, helt kostnadsfritt og uten noen skjulte betingelser.

De to pakkene inneholder tre spill hver, og disse har en samlet verdi på nesten 100 dollar om du skulle kjøpt dem alle i Epics butikk. At spillene selges betydelig rimeligere i andre butikker gjør ikke så mye akkurat denne uken.

Epic oppgir aldri noen begrunnelse for hvilke spill de gir bort, men denne gangen har de virkelig gått den ekstra mila med titlene, og da er jo 80-årsjubileet til den kappekledde kameraten en grei anledning å vise til.

Alle spillene kommer med alt av ekstrainnhold, som «DLC»-er og lignende, som er produsert etter at de ble lansert.

Batman Arkham AsylumBatman Arkham CityBatman Arkham KnightLego Batman The VideogameLego Batman 2 DC Super HeroesLego Batman 3 Beyond Gotham
Metacritic-score9191708081
Lanseringsår200920112015200820122014
Aldersgrense161616777

Om du er interessert i gratis spill hver uke må du først laste ned Epic Games Store-klienten (her) og opprette en bruker. Batman-spillene er gratis frem til neste torsdag. Da blir de avløst av simuleringsspillet «Everything» samt FPS-spillet «Metro 2033: Redux».

Har gitt bort 40 spill siden i fjor

Fra Batman: Arkham Knight.

Da Epic begynte å gi bort spill gratis i fjor var det ett hver annen uke det gikk i. Dette ble imidlertid ganske raskt økt til ett nytt spill hver uke, men de siste månedene har en sett flere eksempler på at de har gitt bort to spill i uken også.

Blant spillene Epic har delt ut siden starten i fjor finner vi flere kritikerroste titler, som Subnautica, Super Meat Boy, The Witness, Limbo, Alan Wake, This War of Mine, Celeste og What Remains of Edith Finch.

Om du har fått med deg alle gratisspillene skal biblioteket ditt nå telle hele 40 titler. Det er mange timer med underholdning det.

I tillegg til å gi bort gratis spill til kunder satser Epic på å lokke spillutgivere til å gi ut spillene sine på plattformen deres ved å ta en mye lavere andel av salgsinntektene. Mens Valve tar hele 30 prosent av inntektene fra spillsalg gjennom Steam, tar Epic kun 12 prosent om salget skjer via deres Games Store.

Nå får Epic Games Store en haug etterlengtede funksjoner:
Skylagring, utmerkelser, modifikasjoner og mye mer er på vei »

annonse