Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sony snur: Stenger ikke butikken for PS3 og Vita likevel

Bilde av PlayStation 3 Slim fra 2012.

Ved månedsskiftet kunne Sony melde om sine planer om å stenge PlayStation Store for PlayStation 3, PS Vita og PSP. Men nå har den japanske elektronikkgiganten åpenbart kommet på bedre tanker.

I en ny bloggpost forsikrer Sony Interactive Entertainment-sjef Jim Ryan oss om at spillbutikken vil fortsette å fungere på de aldrende konsollene – i hvert fall for PS3 og Vita.

PSP (PlayStation Portable), som er forgjengeren til den håndholdte PS Vita, fikk på sin side ingen nåde. Der vil butikkfunksjonene som allerede planlagt stenges den 2. juli i år.

Fikk beskjed fra brukerne

Sony peker på tilbakemeldinger fra lidenskapelige brukere som begrunnelse for å reversere sine originale planer om nedstengning. Så det innrømmes nå at den avgjørelsen var et skritt i feil retning.

Videre opplyser de altså at det stadig vil være mulig å kjøpe klassiske spill over nett til både PlayStation 3 og PlayStation Vita i «overskuelig fremtid».

Å vise godvilje overfor trofaste brukere er nok uansett ikke noe dumt trekk, kanskje spesielt i en tid der selskapet sliter med å forsyne verden med nok eksemplarer av sin nyeste konsoll PlayStation 5.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5
Les også
Nå får man flytte PlayStation 5-spill til USB-lagring
annonse