Tek.no

Nyhet

Samsung med plass til to simkort

D880 Duals ser ut som en helt vanlig skyvetelefon.
3 Okt 2007 14:05

Er du en dem som har to mobiltelefoner i lomma? Da vil du trolig sette pris på Samsungs nye D880 Duals. Denne skyvetelefonen tar nemlig to SIM-kort samtidig.

To sim i bruk samtidig

Dermed er det bare å sette inn to simkort fra for eksempel Netcom og Telenor. Noe av det mest nyttige er likevel at begge kortene kan være aktive samtidig. På den måten slipper du å manuelt velg hvilket kort du vil bruke, slik at du kan motta samtaler til begge telefonnumrene samtidig.

Det skal ifølge Softpedia.com være mulig å bruke wap, e-post og andre internettfunksjoner med begge simkort samtidig. Det skal også være mulig å velge forskjellige ringetoner for de to simkortene.

Alminnelig skyver

D880 Duals ser ut som en ganske alminnelig skyvetelefon fra Samsung, men den er en del større enn vanlig. Med målene 10,04 x 5,1 x 1,89 cm er den likevel ikke akkurat voldsomt stor.

Telefonen har også et tre megapikslers kamera med autofokus. Bluetooth 2.0 og USB 2.0 er også på plass.

4000 kroner

Telefonen skal komme i salg i Europa i slutten av oktober, og prisen blir et sted rundt 4000 kroner. I skrivende stund har vi ikke fått noe svar fra Samsung på om D880 Duals kommer til Norge.

(Kilde: news.softpedia.com)

Les også
Årets lureste mobil?
Les også
Nye Samsung-mobiler i prisguiden
Les også
Samsung i550
Les også
Se den nye GPS-mobilen med styrekule
Les også
Samsung i780 er stappet med teknologi
annonse

Les også