Her er Lamborghini-mobilen

Lamborghini-mobilen har fått designelementer fra Lamborghinis biler og logo. (Foto: Asus)

CEBIT/HANNOVER (Amobil.no): Asus lanserte i går en ny mobiltelefon med Lamborghini-design. Telefonen har fått navnet ZX1, og er en smarttelefon basert på Windows Mobile 6.1.

På toppen av Windows-menyene har ZX1 et eget Lamborghini-grensesnitt. Prinsippet er omtrent det samme som med HTCs Touch Flo-grensesnitt, som du finner på de fleste av selskapets telefoner.

Godt utstyrt

ZX1 har støtte for alle de nødvendige mobilteknologiene. Under panseret finner du GSM, 3G med støtte for HSDPA (super-3G), og Wi-fi. Bluetooth har Asus også funnet plass til.

Trykkskjerm er hett som aldri før, og Asus svikter ikke på dette området. Telefonen er tasteløs, og har en 2,8 tommers trykkskjerm.

GPS og tre megapiksler

GPS er også inkludert, slik at du kan finne frem i ukjente strøk. På baksiden sitter et tre megapikslers kamera med autofokus. ZX1 blir levert med 256 MB minne, hvorav 64 MB er reservert for operativsystemet.

ZX1 veier 119 gram, noe som er forholdsvis lite for en trykkskjermssmarttelefon stappet med teknologi.

Blir dyr

Telefonen vil koste omtrent 8000 kroner når den kommer i butikkene. Dette skal skje i løpet av mai måned i Europa.

Asus har foreløpig ikke lansert mobiler i Norge, noe som gjør at det mest sannsynlig tar noe tid før denne modellen blir tilgjengelig her til lands. Det er verdt å merke seg at Asus i fjor sa at de skulle lansere sine telefoner i Norge. Etter dette har det imidlertid vært stille rundt produsenten.

Les også
Asus avduker E90-konkurrent
Les også
Asus-monster på vei
Les også
Nå kommer fulltastatur fra Asus
Les også
Asus-mobiler på vei
annonse