Til hovedinnhold

Armani designer Galaxy S

Tidligere i år kom braksuksessen Samsung Galaxy S på banen. Den har solgt over all forventning på verdensbasis og er en av de beste telefonene vi har sett i år. Nå har det italienske designmerket Giorgio Armani inngått et samarbeid med Samsung, og de har laget en nydesignet versjon av telefonen.

Ikke første gang

Disse to merkenavnene er ikke ukjente for hverandre da de tidligere har samarbeidet med flere modeller. Mange husker kanskje Samsung Armani som kom for et par år siden, men denne telefonen var ikke så mye å skryte av bortsett fra designet. Et annet samarbeidsprodukt mellom disse to, som mange kanskje gjenkjenner, var Samsung M7500 Armani Night Effect som vi testet for cirka halvannet år siden.

Få endringer

Spesifikasjonene som gjorde Galaxy S til den slageren den er i dag vil forbli mer eller mindre uendret. De største merkbare forskjellene er at frontkameraet er borte, og at det er lagt inn noen Armani-bakgrunner og applikasjoner. Telefonen kjører fortsatt på operativsystemet Android, men det er ennå uklart hvilken versjon det er snakk om. Det er vel ikke umulig å anta at det fort kan bli 2.1.

Ellers finner det vi forventer i Galaxy S. Den klare Super-AMOLED-skjermen, den kraftige prosessoren, 16 GB intern lagringsplass og ikke minst fem megapikslers kameraet med video-opptak i 720p HD. Denne motedingsen kommer ikke til Norge med det første, og blir først kun tilgjenglig i utvalgte butikker i Storbritannia, Italia, Tyskland, Spania, Russland, Dubai, Frankrike, Hong Kong, Kina og Nederland.

Og prisen?

Rundt 700 Euro skal denne koste så rett rundt 6 000 kroner etter avgifter. Dette er ikke så fryktelig mye mer enn hva originalen kostet da den først inntok markedet. Når denne blir tilgjenglig i Norge er ennå uvisst, men det har vist seg tidligere at Armanis mobiltelefoner finner veien hit også. Under kan man se en video av utpakkingen av telefonen.

Les også: Designtelefon til 27 000 kroner
Les også: Sony Ericsson X7 og X7 mini?
Les også: HTC Desire ble årets mobiltelefon

Kilde: (gsmarena, wwd)

annonse