Tek.no

Nyhet

Her er vår nye teknologiportal

3 Juni 2008 15:00

Mange vil sikkert si det er på høy tid at teknologisidene i Hardware-nettverket nå forener krefter, og samles om en felles forside. Det synes vi også! Med Tek.no får du nå alle de gode sakene fra nettverket samlet på ett sted.

Tek.no skal være en side det er lett å finne frem på. Her vil du alltid kunne holde deg oppdatert hva som rører seg i teknologiverdenen, og hver dag vil det publiseres over 30 nye saker om alt fra data og spill til mobiler og kamera.

Dersom du klikker deg inn på en sak på Tek.no, sendes du videre til nettsiden som har skrevet saken. En sak om mobiltelefoner leder deg til Amobil.no, osv. Tek.no er med andre ord kun et "skall" – en forside. Du vil alltid kunne finne tilbake til Tek.no via hovedmenyen øverst på sidene.

Vi har dessuten laget en helt ny tjeneste for Tek.no – såkalte produktsøk. Her kan du fortelle hva du er ute etter, og få svar på hvilket produkt som passer best for akkurat deg. I første omgang kan du få hjelp til å velge mobil, kamera og bærbar PC. Vi kommer med flere nye søk etter hvert.

Produktsøk på Tek.no

I forbindelse med søkene vil du også se en annen endring for flere av sidene i nettverket: Karakterer i tester. Vi vil nå gi poeng på flere punkter for hver produktgruppe, med en karakterskala fra 1-10. Bruken av karakterer vil innføres gradvis.

Det er viktig å være oppmerksom på at karakterer som sådan ikke må leses blindt. De er kun en veiledning, basert på vår vurdering av produktet. Vi anbefaler uansett å studere testene nærmere og gjøre seg opp sin egen mening om produktet.

Foruten innføringen av karakterer, vil vi ikke gjøre noen endringer på de eksisterende sidene våre. Akam.no, Amobil.no, Gamer.no og Hardware.no vil bestå som før. Med Tek.no kan imidlertid hvert av nettstedene rendyrke sin nisje. Det betyr for eksempel at du nå kun vil finne datarelaterte artikler på Hardware.no.

I tillegg til at vi håper eksisterende lesere vil ha nytte av Tek.no, håper vi også å nå ut til nye brukere. På Tek.no vil vi prøve å presentere det redaksjonelle stoffet på en slik måte at det ikke forutsetter dybdekunnskaper. Du skal raskt kunne se hva saken dreier seg om og finne ut om den er interessant å klikke seg inn på.

Vi håper Tek.no faller i smak, og er som alltid veldig interesserte i å vite hva du synes om den nye nettsiden. Til det bruker du som vanlig forumtråden nedenfor.

Sjekk ut vår nye forside på Tek.no. Fremtiden er her!

Les også
Les Hardware.no på mobilen
Les også
Hardware fyller 10 år
annonse

Les også