Til hovedinnhold

Blackberry med skyvetastatur på vei?

Et fullt tastatur lar deg skrive e-postmeldinger raskt og enkelt.

Nå har det dukket opp et patentbilde som skal vise Blackberry-produsenten RIMs nyeste mobildesign. Bildet viser en ny mobil med tastatur som skyves ut til den ene siden, akkurat som for eksempel HTC Tytn2 og Samsung F700. Tastaturet er i fullt qwerty-format, i kjent Blackberry-stil.

Tidligere har RIM sverget til et vanlig klassisk format på sine Blackberry-telefoner, der det fulle tastaturet ligger under en bred skjerm.

Siden tastaturet nå skjules på baksiden av telefonen, har produsenten også fått plass til en større skjerm enn de tidligere har brukt i sine telefoner.

Trykkskjerm?

Det kan bety at den nye Blackberry-telefonen også kan få en trykksjerm, uten at det er bekreftet. Rykter har nemlig tidligere fortalt om at en ny 9000-serie av Blackberry-mobiler er under utvikling. Disse telefonene skulle få store trykkskjermer.

Det ble også spekulert i om tastaturet skulle forkastes i den nye serien, men det nye patentbildet viser at det ikke nødvendigvis er tilfelle.

For øvrig fortalte ryktene også at nykommerne skulle få GPS, slik at du kan bruke telefonen til å navigere når du er på bilferie og Wi-Fi som gjør at du kan surfe på bredbåndslinjen over trådløse nettverk.

(Kilder: Blackberrycool.com, Mobilemag.com)

annonse