– SSD er uaktuelt

HANNOVER (Hardware.no): Det har ikke skortet på SSD-enheter på Cebit. Nær sagt alle minneprodusenter med respekt for seg selv har enheter på utstilling.

OCZ hadde fått med seg en ny utgave av sin SSD-enhet, med SATA 300-grensesnitt. Denne skal klare høyere overføringshastigheter enn forgjengeren, i følge Tobias Brinkmann, Director of Marketing Europe.

Patriot SSD, her i 128 GB-versjon

Patriot hadde også en 64 GB SSD-enhet med seg til Cebit. Hvis alt gikk som det skulle ville de også være klare med 128 GB-utgaver i løpet av mars eller april.

128 GB SSD også fra Super Talent

Corsair avventer

Hos Corsair var det derimot ingen SSD-enheter å spore. Paul Watkins, European Sales Director i Corsair, sa det rett ut: – SSD er uaktuelt for oss, hvem er det som vil kjøpe det uansett? Det er ikke noe marked for det enda.

I følge Watkins er det vanskelig nok å lage enheter med 64 GB. I tillegg kommer prisen. Enn så lenge koster SSD såpass mye at markedet er tilnærmet ikke-eksisterende.

Gareth Ogden, Technical Marketing and Applications Specialist North Europe, fortsetter: – Når vi først skal lage noe vil vi skille oss ut. Med Flash Voyager var det gummiinnpakningen og med minnemoduler har vi DHX. Skal vi komme med SSD må vi rett og slett arbeide mer med det først.

Sant nok, det er mye av de samme Samsung-produktene med ulike klistrelapper vi har sett i det siste. Vi skulle bare ønske utviklingen kunne gått littegran raskere. Vi vil ha SSD-enheter med stor kapasitet og høy ytelse til en billig penge – og det fort!

Les også
Intel lanserer SSD
Les også
Mer SSD fra minnespesialisten
Les også
Tar SSD med ro
Les også
Mens vi venter på SSD
Les også
Stadig billigere flash
Les også
SSD og batterilevetid
Les også
OCZ SATA SSD 64 GB
Les også
Dell tar i bruk Samsung-SSD
Les også
SSD lagrer 1,6 TB
Les også
- SSD populært om 3-4 år
Les også
OCZ satser på SSD
annonse