Tek.no

Nyhet

Storm-serien lanseres snart

10 Des 2008 09:59

Noe mange av dere kanskje allerede har fått med dere, er at Cooler Master nå lanserer en ny serie kabinetter – Storm-serien. Det første produktet i serien har nå dukket opp på den tyske nettsiden Caseking.de – klare for forhåndsbestilling. Som bildet over viser, er det kabinettet Sniper vi snakker om.

Inspirert av Antec

Cooler Master kokte denne gangen sammen et nytt designteam, og dette syns godt på designet. Med blant annet strømforsyningen montert i bunn ser dette ut til å være godt inspirert av Antec. Alle brønner og ekspansjonsspor er laget for verktøyløs montering.

Det er en ganske stor kasse laget ut av stål og plastikk. Det er gjort plass til fem 3,5-tommers harddisker, og fem 5,25-tommers enheter.

Romslige vifter

Den kommer med en toppmontert 230 mm vifte, en 120 mm vifte bak, samt en 200 mm vifte både i front og sidepanelet. På toppen av kabinettet er det bygget inn en viftestyring, med en egen knapp for å skru av viftenes LED-lamper – noe som vil taes godt imot av mange.

Da Cooler Master prøver å appellere til spillere med dette kabinettet, har de implementert en finesse vi ikke har sett før. Det er en enkel kabellås om består av vertikale tilleggskort og en bakplate med små spor i. Dette lar deg for eksempel legge kablene for mus og tastatur gjennom sporene i bakplaten – og ved å installere braketten har du herved låst disse fast i kabinettet. Sporene kan brukes til hva som helst, f.eks ekstra USB-porter eller hva slags braketter ditt hovedkort kommer med – kjekt om de syv andre i kabinettet er opptatt med noe annet.

I tillegg til viftestyringen finner du en forvokst påknapp, fire USB 2.0-porter, en Firewire-port, en ekstern SATA og en plugg for mikrofon og øretelefoner.

Prisen

I tyskland prises kabinettet til 149,95 Euro – inkludert 19 prosent tysk skatt. Kabinettet kan forhåndsbestilles her, for prisen nevnt over pluss frakt.

Norsk pris og tilgjengelighet er så langt ukjent.

(Kilde: Fudzilla)

Les også
Cooler Master lanserer Sileo 500
Les også
Stilrent fra Cooler Master
Les også
Cooler Master Stacker
annonse