Til hovedinnhold

Mer Linkstation fra Buffalo

Buffalo Technology lanserer en nettverkstilkoblet harddisk (NAS) under navnet Linkstation Duo. Det dreier seg om en todisks-NAS for hjemmebrukere og mindre bedrifter.

Enheten har DLNA/UPnP for å streame media mellom NAS-en og PC-er, TV og andre mediespillere som er koblet mot nettverket.

Ellers har enheten en integrert Itunes 7-server, Webaccess som gjør det mulig å streame media over internett til pc eller Iphone og en innebygget Bittorrent-klient.

Det skal ifølge en pressemelding være enkelt å kjøre backup fra PC-er som er koblet til nettverket via programmet Memeo Autobackup, som inngår med Apple Time Machine for Mac-brukere.

Linkstation Duo selges alltid med to forhåndsinstallerte harddisker, og er tilgjengelig med lagringskapasitetene 1 TB, 2 TB og 4 TB.

Enheten har innebygde funksjoner for RAID1 som gjør at all informasjon på en disk kan speiles til den andre. Dette gir en sikrere lagring dersom en av diskene skulle gå i stykker, på bekostning av halvert lagringskapasitet. Skulle en disk bli ødelagt har enheten også støtte for ”quick-swap” der disken kan byttes ut under drift.

Linkstation Duo har en overføringshastighet på opp til 40 MB/s gjennom en vanlig nettverkskontakt som har støtte for 10/100/1000 Mbps. For mindre bedrifter som ønsker en rask og enkel lagringsenhet tilbys også støtte for Active Directory, som gjør integrasjonen med Windows-baserte nettverk enklere.

Les mer om Linkstation Duo på buffalo-technology.com.

Pris og tilgjengelighet

Buffalo Linkstation Duo skal være tilgjengelig fra 1. desember. Garantitiden er 2 år. Veiledende priser er 2199 NOK (1 TB), 2999 NOK (2 TB) og 5099 NOK (4 TB).

(Kilde: Buffalo)

annonse