Nyhet

Navigon med design-GPS

NAVIGON 7210 kommer på det norske markedet denne måneden. - Navigatoren har allerede mottatt den internasjonale Red Dot designpris for sitt spektakulære ytre og sine mange features – heriblant helt nye funksjoner som ”SOS Nødhjelp” og ”3D Landmark View”, skriver Navigon i en pressemelding.
NAVIGON 7210 har funksjoner som Reality View Pro, Lane Assistant Pro og gratis TMC i 40 land i Europa. TMC kabelen er integrert i ladekabelen så du slipper den løse antenneledningen vi så på tidligere modeller.
SOS-funksjon
Den nye GPS-en har ”SOS Nødhjelp”, en funksjon som skal gjøre det enklere å tilkalle hjelp om ulykken er ute. Med et trykk på en knapp viser GPS-en opplysninger om relevante myndigheter og nærmeste sykehus, politistasjoner og apotek.
Også telefonnumrene er oppgitt, og via Bluetooth kan man med enda et trykk på skjermen ringe opp fra mobilen.
Bygninger i 3D
En annen nyhet er 3D Landmark View, der mer enn 500 interessepunkter over hele Europa er gjengitt i fotorealistiske 3D-animasjoner. Flerenvil fortløpende komme til. I Norge kan man inntil videre se 10 forskjellige bygninger i 3D på NAVIGON 7210.
- Det er også mulig å lagre sine personlige favoritter, slik at disse vises med et lite flagg på kartet. På den måten vet man om man er i nærheten av f.eks. sine foretrukne restauranter, kafeer eller kinoer, skriver Navigon..
NAVIGON 7210 er på markedet i september 2008 til en anbefalt utsalgspris på 2.990 kroner.

Les også
Kjør som ekspertene fra Top Gear
Les også
Hvor er barna dine?
Les også
Protest mot Googles gatevisning
Les også
Nå kommer Knight Rider-GPS-en
Les også
Mio tar grep om GPS-markedet
annonse