Til hovedinnhold

Navigon med design-GPS

NAVIGON 7210 kommer på det norske markedet denne måneden. - Navigatoren har allerede mottatt den internasjonale Red Dot designpris for sitt spektakulære ytre og sine mange features – heriblant helt nye funksjoner som ”SOS Nødhjelp” og ”3D Landmark View”, skriver Navigon i en pressemelding.
NAVIGON 7210 har funksjoner som Reality View Pro, Lane Assistant Pro og gratis TMC i 40 land i Europa. TMC kabelen er integrert i ladekabelen så du slipper den løse antenneledningen vi så på tidligere modeller.
SOS-funksjon
Den nye GPS-en har ”SOS Nødhjelp”, en funksjon som skal gjøre det enklere å tilkalle hjelp om ulykken er ute. Med et trykk på en knapp viser GPS-en opplysninger om relevante myndigheter og nærmeste sykehus, politistasjoner og apotek.
Også telefonnumrene er oppgitt, og via Bluetooth kan man med enda et trykk på skjermen ringe opp fra mobilen.
Bygninger i 3D
En annen nyhet er 3D Landmark View, der mer enn 500 interessepunkter over hele Europa er gjengitt i fotorealistiske 3D-animasjoner. Flerenvil fortløpende komme til. I Norge kan man inntil videre se 10 forskjellige bygninger i 3D på NAVIGON 7210.
- Det er også mulig å lagre sine personlige favoritter, slik at disse vises med et lite flagg på kartet. På den måten vet man om man er i nærheten av f.eks. sine foretrukne restauranter, kafeer eller kinoer, skriver Navigon..
NAVIGON 7210 er på markedet i september 2008 til en anbefalt utsalgspris på 2.990 kroner.

Mer om
annonse