Tek.no

Nyhet

Medietjenesten Plex kommer til Xbox

Prøv det ut allerede i dag hvis du er medlem.

8 Okt 2014 16:00
annonse

Nå kan endelig Xbox-brukere ta i bruk medieprogrammet Plex, et av våre favoritt-programmer til både Mac og PC. Fra og med i går ble det sluppet en Plex-app for Xbox One, og en versjon for Xbox 360 er også på vei, skriver Plex på bloggen sin.

I første omgang er Plex til Xbox One kun tilgjengelig for «Plex Pass»-medlemmer, altså de som har betalt for tjenesten. Dette vil imidlertid endre seg med tiden, og hvis du ikke vil bli medlem er det bare å vente.

Best i klassen

Plex er en medietjeneste som automatisk scanner filmer og TV-serier på datamaskinen din, og viser det i et lekkert grensesnitt.

Selv om det finnes flere lignende tjenester, er Plex blant de enkleste å sette opp og installere. Plex kan også installeres på tilnærmet alle plattformer, og det er lekende lett å sette opp din egen medieserver og dele innholdet med alle enhetene dine, eller til venners dingser.

annonse

Du kan lese mer om Plex i vår gjennomgang av våre 14 Mac-favoritter »

Finn filmer med stemmen

Hvis du allerede er en Plex Pass-medlem og har Plex satt opp på PC-en din, er det bare å sette igang å strømme filmene og TV-seriene dine til Microsofts spillkonsoll. Appen tar i bruk alt Xbox-en har å by på, fra talekommandoer til håndbevegelser.

Du kan for eksempel starte appen ved å si «Xbox, Go to Plex», og bla i filmbiblioteket ditt ved å vifte med armen fra side til side.

Plex Pass-medlemmer kan laste ned Plex til Xbox One fra konsollens app-butikk. Ikke-medlemmer vil måtte vente litt, og kunne betale en éngangssum for å laste den ned til Xbox One.

Husk også å laste ned den nyeste utgaven av Plex-mediesenteret på PC-en du deler innholdet fra.

Slik ser Plex ut på Xbox One:

Forrige uke ble Plex dyrere:
Plex øker prisene på Plex Pass-medlemskap »

(Kilde: Plex)

annonse

Les også