Tek.no

Nyhet

Verdens vanskeligste labyrint har fått en oppfølger

Den første tok sju år å lage.

Spoon & Tamago
4 Mai 2015 06:00

For to år siden oppdaget Twitter-brukeren Kya7y noe rart på loftet sitt - en ekstremt intrikat labyrint, tegnet for hånd på et A1-papir (8 ganger større en et A4-ark). Det viste seg at det var faren hennes som hadde tegnet labyrinten. Hver dag etter jobb, i over sju år, hadde han lagt til flere og flere små detaljer, og ble til slutt ferdig med labyrinten i 1983. Så fort han var ferdig, rullet han det sammen, og la det på loftet.

Kya7y la ut et bilde av labyrinten på Twitter, og en kort beskjed: "Hvorfor bruker han ikke talentet sitt på noe mer nyttig?":

Bildet ble en viral hit, og tusenvis av mennesker over hele verden ville kjøpe en kopi av den tilsynelatende umulige labyrinten. Verket ble hetende Papa's Maze.

Nå har faren laget en oppfølger til den populære labyrinten, og gitt den navnet Papa's Maze 2.

Bestill en kopi

Denne gangen tok det bare to måneder å lage ferdig labyrinten, med litt arbeid lagt ned hver dag. Linjene ser ut til å være litt renere, veiene litt bredere og ifølge skaperen selv skal den være litt lettere å løse.

Begge labyrintene, Papa's Maze og Papa's Maze 2.0, kan kjøpes via nettbutikken Spoon & Tamago, for henholdsvis 40 og 30 dollar, eller rundt 300 og 230 kroner. Den nyeste labyrinten blir tilgjengelig for bestilling i løpet av mai, står det på nettsiden.

Og før du sier at den sikkert er umulig, skal blant annet Twitter-brukeren Hollis Willias ha løst labyrinten.

(Kilder: Spoon & Tamago via Cnet)

Les også
Svensker lagde «biologisk» datamaskin som nesten ikke bruker strøm
annonse

Les også