Til hovedinnhold

Skandinavisk mobil snart klar

Det danske selskapet Lumigon, som blant annet har norske Dangaard-gründere på eiersiden, har lagt ut et nytt offisielt bilde av det som skal være selskapets første Android-mobil, T1.
Bildet er presentert på Lumigons Facebook-sider, men det er ellers sparsomt med opplysninger om hva endingen betyr. På Facebook-siden diskuteres det nå om dette er en kul design eller ikke. Vi merker oss at telefonen har fått minnekortleseren plassert i siden, at det er en ny og større navigasjonstast, og at skjermen dekker noe mindre av fronten enn hva vi er blitt vant til på Android-mobiler.

Avansert

Vi er blitt forespeilet at T1 ikke bare skal være en rimelig Android-mobil, men den skal også komme med tilbehør som docking-stasjon med HDMI, og trådløst tastatur.
Telefonen skal også kunne brukes som universell fjernkontroll som styrer alt fra garasjeporter til anlegg for hjemmeunderholdning.
Da telefonen først ble presentert fikk vi vite at den kom med operativsystemet Android 2.1. Nå heter det at den kommer med versjon 2.2. Ellers har den chassis i aluminium, stål og ripefritt glass, 1 GHz Freescale i.MX51 prosessor og 5 megapiksler kamera med blits.

Skandinavisk design

Skandinavisk design har vært trukket frem som en av telefonens fremste preg. Nå er designen endret, men fremdeles dreier det seg om en telefon som skiller seg i mengden. Vi gleder oss til å se hvordan det hele fungerer, når Lumigon T1 forhåpentlig kommer i salg en gang i oktober. Forhåndssalget starter 20. september.

Mer om
annonse