Til hovedinnhold

LG med ny Viewty

Det er nok spesielt funksjonene for video og bilder som har gjort LGs Viewty til en av deres største salgssuksesser. Spesielt er kvaliteten på videoopptakene et av telefonens trumfkort.
Ingenting er offisielt fra LG ennå, men ifølge Engadget er det nå ikke lenge før LG vil lansere sin nye kamermobil.

I pose og sekk

Mens den opprinnelige Viewty-telefonen finnes i svart eller sølv, slipper du å velge med Viewty II. Den er svart på forsiden og sølvfarget bak.
Den kommer ellers med en 3 tommers trykkfølsom skjerm (800 x 480 piksler) og samme 3D- brukergrensesnitt som LG er kjent for.

Test av LG Viewty.

Bedre kamera

Kamerafunksjonen er kanskje det flest er interessert i, og den nye telefonen har oppgradert fra fem til åtte megapikslers kamera. Her får du med Xenon blitz, manuell og automatisk fokus, bildetabilisator, ansiktsgjenkjenning og opptil 1600 ISO.

Nå det gjelder video, hevder LG at at mobilen kan ta opp video helt uten bildestøy. Man kan også benytte seg av både saktefilm og video i hurtig tempo. Den kan dessuten spille av både Divx- og Xvid-filer.

Av andre funksjoner kan det nevnes WiFi og GPS-mottaker, og kameraet skal klare å skille automatisk mellom stående og liggende foto.

Mer om
annonse