Til hovedinnhold

Oppdater din Satio og Aino nå

Det lønner seg som regel å oppdatere softwaren på mobilen med jevne mellomrom, for å sikre at den yter sitt aller beste til enhver tid. Nå som produsentene oftere lanserer utilstrekkelig utprøvde modeller på markedet, oppdages naturligvis en del småfeil i etterkant.

Nå har Sony Ericsson lagt ut softwareoppdateringer til de nyere telefonene Satio og Aino. Salget av Sony Ericsson Satio ble ifølge Mobil.se stengt for salg av britiske Carphone Warehouse fordi flere kunder opplevde at mobilen skrudde seg av uten god grunn. Om nettopp denne feilen er fikset vet ikke det svenske nettstedet, men de kan imidlertid melde om at mobilen virker noe raskere.

På den offisielle Sony Ericsson-bloggen meldes det om at Ainos nye software bidrar til lavere batteriforbruk, samt at forbedringer på GPS, WLAN og Bluetooth har blitt gjort. I tillegg har spillet Loco Roco blitt lagt til. En oppdatering av Sony Ericsson Yari skal også være nært forestående – som fortrinnsvis fører til lavere batteriforbruk og forbedret GPS og Bluetooth, men som også inneholder spillene Snowboard Rush og Hamster Hustle.

Oppdater din Sony Ericsson-mobil på produsentens nettsider.

Mer om
annonse