Til hovedinnhold

Superbillig HD-kamera

Det lile, billige og enkle videokameraet The Flip har gjort stor suksess i USA. Nå vil produsenten satse på HD-opptak.

HD-video til 1.500 kroner

Ifølge Gizmodo vil produsentene av Flip lansere en ny utgave av sitt minikamera med muligheten til å ta opptak i oppløsning på hele 720p. Kameraet the Flip har fort blitt populært i USA på grunn av sin enkelhet og design. Kameraet er lite nok til å putte i lomma og er derfor yndet reisemedfølger. Populariteten vil neppe dale når kameraet nå kommer med HD-mulighet, mens prisen holdes på 229 dollar, vel 1.500 kroner.


Biligkameraet The Flip satser på å gi kundene HD-oppløsning.
Vil Creative følge opp?
Flip er enda ikke lansert her i Norge. Derimot har Creative lansert kameraet Vado med samme potensial som den originale Flip. Vado klarte derimot ikke helt å overbevise norske testere. Om du allerede har et kompaktkamera med videofunksjon tilfører dette videokameraet lite, var blant annet Nettavisens konklusjon. En HD-versjon av dette kameraet vil kanskje kunne gjøre det langt mer interessant.
Ifølge Flip sine sider, vil HD-versjonen av deres videokamera beholde den originale størrelsen og designet. Kameraet vil ha mulighet for 60 minutters opptak på det integrerte minnet på 4GB.

Kilde:

Gizmodo.
The Flip.

Mer om
annonse