- iPhone er tidenes dårligste mobiltelefon

- Vi kaller iPhone verdens dårligste mobiltelefon, og det gir vi oss ikke på. Vi tar tvert imot sikte på å bevise det, skriver nettstedet Cnet på sine sider.

Det er ikke som surfedings eller musikkspiller at iPhone suger. Det er som mobiltelefon. – iPhone har latterlig dårlig samtalekvalitet, først og fremst på grunn av den lille høyttaleren som du må holde direkte mot øregangen for å høre den du snakker med. Ørepluggene er veike som kattunger, og søppelmikrofonen fanger opp alt som er av omgivelseslyd og skjemmer samtalen, hevder Cnet.

Samtalebrudd

Cnet klager også på at telefonen stadig kutter ut i samtaler, ikke klarer å få forbindelse, eller rett og slett ikke ringer. Det skjer ikke alle, men det skjer angivelig oftere med iPhone enn med noen annen mobil Cnet kan referere til.
De fleste som har en iPhone 3G eller 3GS kan fortelle om samtaler som går til mobilsvar uten at telefonen har ringt, og om samtaler som blir brutt, skriver nettstedet.
Og tiraden fortsetter, med kritikk av varmeutvikling, ubehag ved å holde mobilen mot kinnet og elendig batterikapasitet.
Den krasse kritikken til tross, artikkelforfatteren Flora Graham kunne ikke tenke seg et liv uten Google Maps og Wikipedia. – Å finne frem til et arrangement uten Google Maps er som å navigere etter stjernene, og tanken på å måtte gå uten Wikipedia er uutholdelig. Når det gjelder funksjonene som gjør en smartmobil smart, så gjør iPhone en strålende jobb. Prøv bare ikke å bruke den som mobiltelefon, skriver Graham.
Artikkelen har ført til en rekke kommentarer. Som vanlig er kommentatorene delt i to leire - de som synes Cnet er modige som tør å si dette, og de som mener iPhone er verdens beste mobiltelefon, og at Cnet må ha vikarierende motiver.
Du kan lese hele artikkelen med tilhørende kommenterer her.

Les også
Magic Mouse gir batteriproblemer
Les også
Mer enn 100 000 iPhone-applikasjoner
Les også
Mobilflaggskip verst på stråling
Les også
iPhone går i stykker
Mer om
annonse