Til hovedinnhold

Ipod kan få kamera

I fjor satset Apple hardt med en helt nye utgave av MP3-spilleren Ipod Nano. Også i år skal selskapet pusse litt opp på sine populære spillere, men denne gangen er det storebror Ipod Touch som vil få de største endringene.

Ryktene svirrer

Det forventes at Apple vil oppgradere sine spillere i september og som alltid i forkant av en Apple-event så begynner ryktene og løpe. Denne gangen er det nettstedet Apple Insider som bringer ryktene videre. Ifølge dem vil Apple etter planen kopiere kamerafunksjonen fra Iphone til Ipod Touch.
Kameraet på Iphone har ikke fått den beste kritikken da oppløsningen er lav og det ikke er mulig å ta opp video med dette. Kameraet har en oppløsning på to megapiksler, noe som er lite sammenlignet med andre telefoner på markedet.

Kamera til Ipod Nano?

Ifølge Apple Insider ville det vært et logisk steg å gi Ipod Touch et kamera. Det verserer samtidig rykter om at Apple også skal plassere et kamera i sine nylanserte Ipod Nano-spillere. Apple Insider stiller seg mer skeptisk til disse ryktene. Ipod Nano har en innebygd funksjon for å kunne se bilder, men det spørs om det er rom for å plassere et kamera inne i denne minimale spilleren som vil få høy nok oppløsning til at folk faktisk vil benytte det.

Foruten disse nyhetene meldes det samtidig at Apple ikke har noen planer om å endre designet hverken på sine Ipod-spillere eller på Iphone.

Les også
Rykte: Lite nytt i neste Iphone
Les også
Ipod Touch - fortsatt like god
Les også
Holder nye Ipod Nano mål?
Mer om
annonse