Til hovedinnhold

Telenor lanserer Swap – lar deg skifte telefon hvert år

Og samtidig er telefonen forsikret mot knust skjerm.

Montasje: Telenor/tek.no

Telenor lanserer nå Swap – en tjeneste for deg som liker å holde mobilparken oppdatert. Med denne tjeneste kan du nemlig skifte ut din gamle mobiltelefon hvert eneste år, lover selskapet i en pressemelding.

– Telenor gjør det nå lettere for deg å få en av de nyeste mobilmodellene på markedet, eller kanskje teste ut et annet mobilmerke enn du vanligvis bruker, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge.

Betal tilbake på 24 måneder

Bjørn Ivar Moen er leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge.
Telenor

Med Swap kan du altså bestille deg en ny mobiltelefon som du betaler i rentefrie rater over de kommende 24 månedene. Skulle du dog allerede etter ett år få lyst på en ny mobiltelefon, kan du «swappe» telefonen din uten at du må betale for de resterende 12 månedene.

Bestemmer du deg for å skifte ut telefonen før de første 12 månedene har gått, må du betale de resterende månedsbeløpene som står igjen frem til det har gått et år.

For å benytte deg av Swap er du nødt til å ha et Telenor-abonnement. Abonnementet må enten være et Frihet- eller Ung-abonnement, men du kan bytte til et annet Telenor-abonnement i løpet av SWAP-tiden din.

– Mange ønsker seg den nyeste mobilen, og seks av ti ønsker ikke å binde seg til en operatør. Når de skal kjøpe ny mobil, er det frihet og enkelhet som gjelder, sier Moen.

Sendes ut av Norden

Skulle du få lyst å skifte ut mobilen din kan du altså skifte ut denne kostnadsfritt så lenge mobilen er over ett år. Det gjøres ved at mobilen sendes til Telenors samarbeidspartner Brightstar, som sjekker at telefonen ikke har skader og mangler utover vanlig slitasje.

Så blir telefonen slettet for informasjon før den legger ut på en reise til et land utenfor Norden. Det er nemlig slik at mange land har et skrikende marked for gode brukttelefoner. Spesielt i land som ikke har den samme kjøpekraften som her på berget.

Er det en god deal?
Vi sjekker hvor billig Telenor Swap er for deg »

Koster deg 500 kroner om du knuser skjermen

Telenor forventer at du skal bruke telefonen du har fått via Swap på normalt vis. Skulle du dog være så uheldig å knuse skjermen på telefonen, er ikke krisen total av den grunn.

Dette har nemlig selskapet tatt høyde for. I pressemeldingen sin refererer de nemlig til en undersøkelse der én av fire forbrukere har opplevd å knuse skjermen sin.

Inkludert i Swap-avtalen følger det med en forsikring mot knust skjerm. Skulle uhellet være ute er egenandelen på 500 kroner, og du må fylle ut en enkel skademelding. Forsikringen dekker imidlertid ikke skader påført med vilje.

Knust skjermen? Fikse den selv!
Slik gikk det da vi brukte nybrygget kaffe for å fikse mobilskjermen vår »

(Kilde: Pressemelding)

annonse