Til hovedinnhold

Asus' nye mini-PC byr på potent grafikkløsning

Den nye VivoMini-modellen kan fåes med GeForce-kort for mer grafisk krutt.

I februar kom Asus med et par nye modeller i sin mini-PC-serie VivoMini, som kunne friste med ekstra generøse lagringsmuligheter. Nå har Asus allerede dratt sløret av enda en familieforøkelse i form av de to nye VivoMini-modellene VM65 og VM65N.

Sistnevnte er den mest interessante utgaven i kraft av at den kan leveres med skjermkortet GeForce 930M Optimus.

Vesentlig bedre enn integrert

Dette er et kort som er beregnet på rimelige. bærbare PC-er og riktignok ingen kraftkar, men gir likevel en god del bedre ytelse enn integrerte løsninger.

VivoMini VM65N.

Asus skriver på produktsiden sin at VivoMini VM65M med 930M gir 56 prosent bedre ytelse enn en tilsvarende PC med integrert grafikk i målingsverktøyet 3DMark15.

Innebygde høyttalere

Ellers leveres de nye mini-PC-ene med et utvalg uspesifiserte Skylake-prosessorer fra Intel, opptil 16 GB minne og innebygde høyttalere. Av tilkoblingsmuligheter kommer VM65N med to USB 3.1-porter, fire USB 3.0-porter, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort og 802.11ac Wi-Fi.

Når det gjelder lagring rommer den nye mini-PC-serien fra Asus to 2,5-tommers enheter, som for eksempel lar deg kombinere SSD og harddisk. Pris og lanseringsdato for VM65-maskinene er ennå ikke kjent.

En viktig ting å legge merke til er at selv om navnet nå er VivoMini, har den nye maskinen nøyaktig samme formfaktor som VivoPC, som vi testet for en god stund tilbake. Det er imidlertid ingen tvil om at det fortsatt er snakk om en liten PC.

Mer informasjon om VM65M kan du finne på produktsiden.

Har du behov for en enda mer kompakt løsning? Raspberry Pi 3 har nå kommet »

(Via TechPowerUp)

Les også
Slik ser Zotacs første pinne-PC ut
Les også
Asus VivoMini VC65-serien byr på masse lagringsmuligheter
annonse