Til hovedinnhold

Razer har lansert ny spillmus som ikke sprenger feriebudsjettet

«Abyssus V2» er selskapets nye billigmodell for spillerne.

COLOURBOX7516342/Razer

Seriøse spillere er som regel ikke redde for å bruke noen ekstra hundrelapper på en skikkelig spillmus, men nå har Razer sluppet en ny og rimelig modell som visstnok skal ivareta de viktigste egenskapene til en spillmus.

Den nye musen heter Abyssus V2, og er oppfølgeren til den rimelige Abyssus-modellen som ble lansert tilbake i 2014.

Ny optisk sensor

Musen byr ifølge Razer kun på de mest essensielle egenskapene som trengs for en spillmus på «konkurranse-nivå», som forklarer den moderate prisen. Den er lagt ut med en amerikansk prislapp på 50 dollar, cirka 420 kroner, på Razers egen hjemmeside.

Razer Alyssus V2.
Razer

Abyssus V2 har en ny optisk sensor med en oppløsning på 5000 DPI, opp fra 3500 på forgjengeren. Musen har en dedikert knapp for justering av oppløsningen, slik at du enkelt kan skru denne opp og ned etter behov mens du spiller.

Kan brukes av alle

Utover dette er musen kun utstyrt med de to vanlige museknappene og et klikkbart skrollehjul. Den skal være tilpasset alle typer musegrep, og kommer med gummierte sider for godt grep under intense økter. Musen er også ambidekstrisk, det vil si at den passer både for høyre- og venstrehendte.

Dimensjonene er på 11,7 cm x 6,4 cm x 3,8 cm, og vekten ligger på 80 gram. Norsk pris og lanseringsdato er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden.

Har du lyst på noe litt heftigere?
Les vår samletest av de heftigste spillmusene på markedet »

(Via TechRadar)

annonse