Tek.no

Nyhet

Nintendo bekrefter: SNES-produksjonen fortsetter, og NES Classic gjør comeback

Montasje: Nintendo, Tek.no
12 Sept 2017 12:07

Har du en forkjærlighet for Nintendo, men gikk glipp av sjansen til å forhåndsbestille den kommende Nintendo SNES Classic Edition – retro-konsollen som i skrivende stund går for tusenvis av kroner på eBay og lignende markedsplasser?

I så fall har vi veldig gode nyheter til deg, for nå er det klart at Nintendo skal produsere langt flere eksemplarer enn de først hadde planer om.

– Vi kan med glede bekrefte at Nintendo vil fortsette forsendelsene av Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System i Europa i 2018, og at de i tillegg vil bringe Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System tilbake til Europa neste sommer, skriver Nintendos norske distributør i en e-post til Tek.no.

NES Classic Mini Edition kommer tilbake.
Nintendo

Ja, du leste riktig. Ikke bare vil det bli godt med påfyll av den kommende konsollen SNES Classic, men også den ettertraktede NES Classic Mini – som kom i et begrenset antall i fjor høst – vil få en ny runde på markedet.

Akkurat når dette vil skje skal bli avslørt på et senere tidspunkt.

Vi får muligens vite noe mer under den neste Nintendo Direct-presentasjonen, som går av stabelen klokka 00:00 natt til torsdag den 14. september og kan skues på Nintendo of Europes YouTube-kanal.

Nintento mot spekulanter

Bekreftelsen fra Nintendo kom etter at USA-sjef Reggie Fils-Aimé i et intervju med Financial Times sa at det ikke skulle være nødvendig å betale mer enn den offisielle prisen på 79,99 dollar for en SNES Classic – og at de hadde økt produksjonen betraktelig.

I Norge gikk både butikker og Nintendo selv tidlig ut og sa at det var en stor risiko for at tilbudet ikke klarte å dekke etterspørselen, men med disse nye opplysningene ser det altså veldig lyst ut for alle som ikke rakk å forhåndsbestille konsollen.

I tillegg har alle som har ønsket seg en NES Classic Mini uten å måtte betale overpris også en god grunn til å glise bredt – den vil som sagt lanseres på nytt neste sommer.

Husker du Nintendo Game & Watch?
Revolusjonerte en hel bransje med smarte småspill >>>

Les også
NES tilbake i butikkene i juni
Les også
Digitale spillbutikker klages inn til Forbrukertilsynet
Les også
Nå kommer trolig også Game Boy i ny utgave
Les også
SNES Classic: Ikke alt er bra med SNES Classic, men det er ikke langt unna
Les også
Minisystemet The 64 får massevis av spill
Les også
Norges Nintendo-distributør: – Stor risiko for at tilbudet ikke klarer å møte etterspørselen
Les også
SNES Classic skal produseres i langt flere eksemplarer enn NES Classic
Les også
Nintendo avslører mini-SNES
annonse

Les også