Nyhet

Få huset til å lukte som en nyåpnet Mac med et stearinlys

For de mest hardbarkede Apple-fansen.

Det er ingen hemmelighet at teknologiverdenen er befolket av mange lojale og entusiastiske fans av ulike merker og produsenter, og nå har det dukket opp et nytt produkt som tilsynelatende har tatt Apple-dyrkingen til et nytt nivå.

Som blant andre The Verge har snappet finnes det nemlig nå et stearinlys som gjenskaper lukten av en nyåpnet Mac-maskin. Produktet heter simpelthen «New Mac Candle» og tilbys av Apple-utstyrsprodusenten Twelve South.

Blanding av mange lukter

Ifølge produktbeskrivelsen lukter lyset en blanding av mint, fersken, basilikum, lavender, mandarin og salvia, som altså på en eller annen måte skal tilsvare lukten av en rykende fersk Mac.

Meningen med det noe bisarre fremstøtet er tilsynelatende å la folk gjenoppleve åpningen av Mac-maskinen sin, og kan lett tolkes som en spøk, men ser altså ut til å være seriøst ment.

Hvor presist stearinlyset gjenskaper lukten er selvsagt høyst uvisst, men om du har lyst til å finne ut av det kan du bestille et eksemplar for den nette sum av 24 dollar, cirka 190 kroner, pluss frakt. Produsenten sender til Norge. Les mer på produktsiden.

Apple lanserte nylig et nytt operativsystem: Nå begynner macOS med automatisk nedlasting til maskinen din »

(Via 9to5mac)

Les også
Apple til Mac-eiere: Bruker du egentlig hodetelefonutgangen?
Les også
Her gjør Microsoft narr av Apples nye iPad Pro-reklame
annonse