Til hovedinnhold

Easytel konkurs

Det er i dag åpnet konkurs i boet til Mobiloperatøren Easytel Holding Norge AS i Asker og Bærum tingrett. Bostyrer er advokat Kjell Dagestad. Det er etter det Teleavisen erfarer de ansatte som har begjært selskapet konkurs.
Ifølge Informasjonssjef Atle Lessum i Telenor har Easytel fått mange muligheter til å gjøre opp for seg.
- Vi har sagt opp avtalen med Easytel og fått Post- og teletilsynets godkjenning for å sende en sms til kundene med beskjed om at de må velge seg en ny mobiloperatør, sier Lessum Han understreker at det er Easytel Norge AS som er avtalepartner med Telenor, ikke Easytel Holding som de ansatte har begjært konkurs.
Mange sjanser til å betale
Noen nøyaktig sum over hvor mye selskapet skylder Telenor kan han ikke gi mandag ettermiddag, men sier at det dreier seg om noen millioner kroner.
Når Teleavisen ringer til Easytels administrasjon får vi ikke snakke med noen som vil gi en kommentar til konkursen, men blir henvist til å sende eventuelle spørsmål på e-post. Ringer vi til kundeservice får vi bare beskjed om at alle linjer er opptatt. Det skjer gjentatte ganger.
Skiftesamling
Det har vært uro i Easytel forut for konkusbegjæringen. 5. januar trakk salgsdirektør Håkan Tollefsen seg fra styret, som ifølge Brønnøysundregistrene nå består av Odd-Arne Hauge og Arve Angell Stølann.
Fristen for å melde krav til boet er 26. februar 2007. Skiftesamling blir holdt 15. februar 2007 klokken 0900 i Asker og Bærum tingrett.

Mer om
annonse